Életmód

Hősies tűzoltók szerezték vissza a csatornába esett jegygyűrűt

Az elszánt lánglovagok ragasztószalaggal összeerősített vállfákkal halászták ki a gyűrűt a csatornából. Videó.

Tűzoltók siettek egy pár segítségére, akik újév éjszakáján véletlenül a csatornába ejtették a jegygyűrűjüket – írja a UPI.com.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Danny Tay és Asha Cesar éppen az eljegyzési bulijukról indultak haza, amikor Cesar gyűrűje a csatornába esett a Prospect Park közelében. „Éppen ki akartam nyitni a kocsi ajtaját, amikor lerepült az ujjamról a gyűrű – mesélte Cesar a WABC-TV-nek. – Pánikba estünk.”

A pár megpróbálta maga kihalászni a gyűrűt a csatornából, de sehogy sem tudták elérni, ezért úgy döntöttek, hogy a közeli tűzoltóállomáson kérnek segítséget. „Szánalmasan éreztük magunkat. Nagyon hideg volt az utcán. Hajnali négy óra volt és újév reggele” – mondta a menyasszony.

A tűzoltók azonnal a pár segítségére siettek, és ragasztószalaggal összeerősített fogasok segítségével ki is pecázták a gyűrűt a csatornából. „Megkértem a menyasszonyt, hogy ne sírjon a fülembe, mert el fogom ejteni a gyűrűt – mondta a mentésben részt vevő egyik tűzoltó. – Elsőre el is ejtettem, de végül azért csak sikerült visszaszereznem az ékszert.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top