nlc.hu
Trend
A világ legszexibb nővérkéje

OnlyFans-modell lett az alulfizetett ápolónő

A korábban kórházi ápolónőként dolgozó Aline márciusban indított OnlyFans-oldalt. Még a Playboy magazin és felfigyelt rá.

A brazil Aline Limast választotta a Playboy magazin a világ legszexibb nővérkéjének.  

A 30 éves nő korábban intenzív osztályon dolgozott ápolónőként , a fizetéséből azonban nehezen tudott megélni, ezért úgy döntött, hogy pályát módosít. Egy szépségklinikán helyezkedett el, szintén mint ápolónő, emellett pedig márciusban OnlyFans-oldalt is indított, ahol szexi fotókat tesz közzé magáról. Ennek köszönhetően figyelt fel rá a Playboy is.

„Mindig is szerettem az emberekkel foglalkozni, de új szenvedélyt találtam abban, hogy tartalomgyártáson keresztül fejezzem ki magam. Az önértékelésem javult, és késznek éreztem magam életemnek erre az új szakaszára. Csodálatos, hogy ilyen egyedi és különleges módon ismernek el” – nyilatkozta a nő, aki a korábbi bére sokszorosát keresi meg az OnlyFansen. 

Aline Limas

Aline Limas munkaruhában és úszódresszben (Fotó: Ham Pess/Profimedia)

Aline elmondta azt is: amikor belevágott az OnlyFans-karrierbe, több egykori kollégája is bátorította, mások viszont rágalmazták és kritizálták. 

„Az élet elszaladt mellettem, én pedig mindig műszakban voltam, nem tudtam élvezni a családdal töltött időt, az életet vagy az utazást, és keveset kerestem – fejtegette. – Ma jól megfizetnek azért, hogy intim felvételeket mutassak magamról, élvezzem az életet, szórakozzak, utazzak, eddzek, és még mindig marad időm a családra, anélkül, hogy be lenne osztva az időm vagy keveset aludnék.”

Hozzátette: a barátai és a családja is megértik a döntését és mellette állnak. 

„A szüleim tisztelnek és elfogadnak. Támogatnak. Mindig is nagyon elhivatott voltam, főiskolára jártam, ugyanaz a szakmám, mint nekik, és büszke is vagyok rá, de nagyon alulértékelt, és ebből legem lett.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top