nlc.hu
Életmód
Élő adásban lebukó hűtlen vőlegény

Élő adásban bukott le szeretőjével a csalfa vőlegény

Két hónappal az esküvő előtt derült ki titkos viszonya egy rádióműsorban - csúnya lebukás lett belőle.

A detroiti Channel 955 csapdát állított egy vőlegénynek, aki annak rendje és módja szerint le is buktatta magát – élő egyenes adásban. Jen – a minden bizonnyal már csak volt – menyasszony hívta fel azzal a rádiót, hogy vőlegénye

néhány hónappal az esküvőjük előtt lemondta

a rendezvényt, ami miatt erősen gyanakszik, hogy megcsalás áldozata – írja az Unilad.

“Három és fél év randi után mondta le, úgy, hogy több mint két éve vagyunk eljegyezve. Ez nem olyan, mintha csak fél éve ismernénk egymást”

– panaszolta. A rádiósok úgy döntöttek, hogy tesztelik a vőlegényt: megcsalás miatt hátrál-e ki a lagziból, vagy csak elbizonytalanodott. A TikTokra is feltett videóban az hallható, amint felhívják a vőlegényt, és felajánlanak neki egy tucatnyi rózsát, hogy kiderüljön, hova – és ami még fontosabb –, kinek is küldené el a csokrétát.

@channel955detroitPt. 1 His fiancé Jen listens to the call on mute♬ original sound – Channel 955

 

Jen közben szintén vonalban volt, de megkérték, hogy némítsa le a telóját. A Channel 955 Detroit egy online virágüzlet promóciójára hivatkozva hívta fel a srácot, azzal, hogy

Élő adásban bukott le szeretőjével a csalfa vőlegény

ha válaszol a kérdésekre – csokrot küldhet valakinek.

Az első kérdésre emberünk azt válaszolta, hogy az elmúlt hat hónapban nem vett virágot, de a következő fél évben „bizonyára gondolni fog erre”. A rádiós ezután azt kérdezte, kinek lesz a virág, Jen vőlegénye pedig gondolkodás nélkül bemondta egy bizonyos Ally nevét – szóval véletlenül sem az „éles menyasszonyára” gondolt.

A kérdésre, milyen kapcsolatban áll Ally-vel,

már dadogva válaszolta „barátnő”. Amikor kiderült, hogy Jen végig, élőben hallgatta a lebukás sztorit, nem hogy bocsánatot kért volna,  csak annyit mondott: “Mi ez?” A kommentelők leginkább a kapcsolat gyors végét jósolják, sőt van, aki úgy vélekedik, hogy Jen vőlegénye nem a legélesebb kés a fiókban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top