nlc.hu
Trend
Celine Dion lenyűgöző ruhája

1000 órán át varrták Celine Dion ruháját az olimpia megnyitójára

A Dior divatház elárult néhány titkot arról, miként készült Celine Dion estélyi ruhája, melyben a párizsi olimpia megnyitóján ragyogott.

A párizsi olimpia megnyitójának talán legkatartikusabb momentuma volt, amikor a súlyos autoimmun  betegséggel küzdő Celine Dion, az ünnepség záróakkordjaként, négy év kihagyás után újra közönség elé lépett, és előadta Edith Piaf Himnusz a szerelemhez című dalát. 

Celine Dion az olimpia megnyitóján

Celine Dion az olimpia megnyitóján (Fotó: IOC via Getty Images)

Az énekesnő elsöprő produkciójához minden tekintetben méltó volt az öltözéke is, melyet Maria Grazia Chiuri, a Dior kreatív igazgatója álmodott meg a számára erre a különleges alkalomra.

Az estélyi ruhát a divatház közleménye szerint több mint 1000 óra munkával készítették el a Dior ateliers műhelyében. A selyemzsorzsett anyagú kreációt mintegy 500 méternyi rojttal és több ezer csillogó gyönggyel díszítették. 

A világsztár utóbb, az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében külön is köszönetet mondott a Dior divatháznak, amiért valóra váltották az álmát. 

„És most már ideje indulni! Hiányozni fogsz Párizs!” – zárta sorait Celine Dion. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top