nlc.hu
Sztárok
Molnár Anikó újabb plasztikai műtétei

Hasplasztikára és újabb mellműtétre készül Molnár Anikó

Állítja, folyamatosan formában kell maradnia.

Molnár Anikó úgy döntött, ismét kés alá fekszik. Még idén plasztikáztat: újabb mellekre vágyik, és a hasán is szépészeti beavatkozást tervez az OnlyFans-modellként komoly összegeket kaszáló, egykori Nagy Ő.

“Bár elégedett vagyok a mostani külsőmmel, az idő halad és muszáj folyamatosan formában lennem”indokolta a Ripostnak az újabb plasztikai műtéteket. “Még idén le szeretnék fogyni 10 kilót és bevállalok újabb plasztikai műtéteket. Egy ciciműtétre és egy hasplasztikára lesz szükségem” – részletezte, milyen szépészeti műtétek várnak rá.

Az OnlyFans- sztár amúgy júniusban esett át legutóbb egy szépészeti műtéten. Akkor a nyakán megereszkedett bőr miatt vetette alá magát egy beavatkozásnak. Bevallotta, miután belenézett a tükörbe, olyan volt, mintha nem is önmagát látta volna, legalább 20 évet fiatalodott. Az eljárást azonban nagyon megszenvedte. “Az injekció beszúrása meglehetősen fájt, de az operáció egyáltalán nem. (…) Utána viszont szörnyű napokat éltem át. Maga volt a pokol. Két-három napig azt éreztem, mintha két oldalról perzselővel égették volna a bőrömet. (…) Borzalmas volt, bármilyen gyógyszert vettem be, nemhogy megszüntette volna, még csak nem is csillapította egy picit sem a fájdalmamat” – mesélte akkor. Ám egyáltalán nem bánta meg: pont olyan eredmény kapott, mint amilyet szeretett volna – vallotta be utólag, amikor már eltűnt az ödéma az arcáról.

Szeptemberben egyébként komoly ünneplésre készül, akkor lesz a 49. (azaz az utolsó négyessel kezdődő) szülinapja. Úgy tervezi, hogy egy egzotikus, tengerparti helyre utazik majd el ennek apropójából, és reméli, addigra férfi partnert is talál a szülinapi álomútra. 

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top