nlc.hu
Sztárok
Stahl Judit tévés visszavonulásáról: "Sosem voltam celebnek való"

Stahl Judit tévés visszavonulásáról: “Sosem voltam celebnek való”

Az 55 éves üzletasszony élete bár nem teljesen a nagyközönség előtt zajlik, mégis tele van izgalommal. Ráadásul lánya már most olyan céltudatos és maximalista, mint híres édesanyja

Stahl Judit egy ideje már visszavonult a képernyőről, de még mindig ezerrel pörög, csupán a háttérben tevékenykedik. Stahl Judit ugyanis éppen saját színházi darabján dolgozik 20 éves lányával, amelynek megvalósításán már régóta gondolkozott. A közös munkát mindketten nagyon élvezik, hiszen nagyon is hasonlítanak egymásra.

Fotó: press.tv2.hu TV2

Fotó: press.tv2.hu TV2

Staht Judit mára visszavonult a televíziózástól, azóta pedig már saját könyvkiadóját vezeti, és lányával, a 20 éves Hannával együtt a Flódni nevű improvizációs gasztroszínház előadásain dolgoznak, melyet az egykori tévés a 6Színben hozott létre. 

Sosem voltam celebnek való, alkotó ember vagyok. Nem képernyősnek készültem, hanem rendező szakon végeztem. Érdekes, hogy Hanna érdeklődése hozta vissza a régi rajongásomat azzal, hogy együtt tervezzük és készítjük az előadásokat. A lányom sokkal nyugodtabb és bölcsebb, mint amilyen én voltam ennyi idősen. Igazi égetnivaló gyerek voltam.

mesélte a Meglepetés magazinnak Stahl Judit, akinek mindig könnyű dolga volt Hannával, és ez a mai napig így van.

Büszke a lányára

„Büszke vagyok a lányomra, fantasztikusan leérettségizett, két nyelvből nyelvvizsgázott, nagyon beosztja az idejét. Mindig csak ötösei voltak, pedig gyakran kértem tőle, vegye kicsit lazábbra, nem kell a jegyek miatt ennyit szorongani”  – majd hozzátette: 

„Ha belegondolok, ebben nagyon is hasonlítunk, csodálatosan tanultam, dolgoztam, engem sem lehetett megvigasztalni, ha nem úgy teljesítettem, ahogy magamtól elvártam” – emlékezett vissza az 55 éves üzletasszony, aki büszkeséggel mesélt lányáról: 

„Hanna negyedik éve dolgozik a Szegedi Szabadtéri Színpadon, idén először rendezőasszisztensként. Elérzékenyültem, ahogy ott állt a bemutatón. Nagyon precíz, szorgalmas, de tőlünk is ezt a mintát látta. Olyan családban nőtt fel, ahol mindenki keményen dolgozik, nem hullott az ölünkbe semmi” – mondta el a lapnak.

Nagy álma vált valóra

Stahl Judit egyik álma a Flódnival abszolút megvalósult, ugyanis már régóta szeretett volna egy olyan színházi előadást létrehozni, amely Budapest kultúr- és gasztrotörténetével foglalkozik.

Hannával külön, de egyeztetve dolgozunk, én gyűjtöm a háttérinformációkat és a kultúrtörténeti anyagokat, a lányom pedig a szituációkat írja. A darabban mi vagyunk a producerek és az asszisztensek is egyben, így teljesen miénk a projekt

– tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top