nlc.hu
Sztárok

Stahl Judit akkor és most

Az 54 éves Stahl Judit nem vágyik celeblétre

Évek óta tudatosan tartja távol magát a reflektorfénytől az egykori híradós, amire jó oka van. Mutatjuk, mivel foglalkozik, mióta lekerült a képernyőről.
central-0202165815

Stahl Judit a Színház- és Filmművészeti Főiskola rendezői szakán szerzett diplomát 1992-ben, emellett már 21 éves korától a Magyar Televízió szerkesztő-riportereként dolgozott. 1997 őszén aztán a TV2 híradójának egyik arcaként tett szert országos ismertségre. A Tényeket 2002. január 1-jéig vezette. 

Indulásától, 1997 októberétől vezette a Tényeket, illetve a Jó estét Magyarországot. A híradózásról aztán főzőműsorokra váltott, 2003-ban indult első ilyen produkciója, a Stahl konyhája. Ebben az időszakban jelentek meg első szakácskönyvei is, melyeket közel húsz ilyen témájú kiadvány követett az azóta eltelt két évtizedben. 2004 óta saját könyvkiadóját vezeti.

A képernyőn töltött éveiről egy korábbi, a Borsnak adott interjújában így beszélt:

 „Én soha nem éreztem magam sikeresnek. Amikor eljöttem a tévéből, akkor mindenki azt mondta, hogy a sikerem csúcsán tettem ezt. Valóban? Számomra nem siker az, hogy tizenhárom évig mindennap ugyanazt teszem, minden este bemegyek, és ugyanazt a munkát végzem. Én egy kreatív ember vagyok, akit az ötletek hajtanak. Eközben egy kalitkába vagyok zárva. Az nem siker.” 

Évek óta a reflektorfénytől visszavonultan él, a közelmúltban azonban kivételt tett és nyilatkozott a Fókusznak. „Szerettem volna még jobban látni a világot, és élvezni és töltődni. Én nem akarok influenszer lenni. (…) Szeretem megélni a dolgokat, és nem lefotózni. (…) Én nem szerettem celeb lenni és nem is vagyok jó annak. Én nem tudok jópofin, kedvesen, udvariasan beszélgetni” – fejtegette Stahl, aki Berlinben élő férje és Budapesten élő, gimnazista lánya miatt a két város között ingázik. 

Az alábbi galériában megnézheted, mennyit változott az 54 éves médiaszemélyiség az elmúlt negyed évszázadban:

Stahl Judit
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top