nlc.hu
Aktuális
Újabb házkutatást tartottak Andrew Tate otthonában

Újabb razziát tartottak Andrew Tate házában – több tucat rendőr vizsgálta át bukaresti otthonát

Több tucat rendőr és igazságügyi szakértő vizsgálta át Andrew Tate bukaresti házát, miután újabb bűnvádi eljárás indult a testvérpár ellen.

Újabb razziát, vagyis házkutatást tartottak Andrew Tate bukaresti otthonában. A DIICOT, romániai szervezett bűnözés elleni ügynökség közlése szerint négy bukaresti és Ilfov megyei helyszínen tartottak házkutatást. A közlemény szerint az újabb bűnvádi eljárást bűnszövetkezet létrehozása, kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális visszaélés, illetve emberkereskedelem és pénzmosás gyanújával indították – szúrta ki a 24.hu az AP nyomán. Az AP hírügynökség szerint az influenszer ingatlanát több tucat rendőr és igazságügyi szakértő vizsgálta át. 

„A vizsgált személyek a büntetőeljárás teljes időtartama alatt élvezik a büntetőeljárási törvény által biztosított eljárási jogokat és garanciákat, valamint az ártatlanság vélelmét” – idézte a lap a szervezett bűnözés elleni ügynökséget. 

Andrew Tate

Újabb razziát tartottak Andrew Tate házában (Fotó: Getty Images)

A Tate testvérpárt még 2022 decemberében tartóztatta le a román rendőrség nemi erőszak, emberkereskedelem és szervezett bűnözés vádjával. A testvérpár három hónapig volt előzetes letartóztatásban, majd ezt követően pedig házi őrizetben. Andrew Tate és öccse jelenleg hatósági felügyelet alatt állnak. Míg folyik a jogi eljárás Romániában Tate és testvére ellen, addig a teljes ottani vagyonukat lefoglalták a hatóságok.

Az influenszert áprilisban azzal vádolták, hogy elrabolt és pornográf tartalmak készítésére kényszerített hat fiatal nőt, három nő nemi erőszakkal vádolja, egy brit nő pedig azt mondja, Tate addig fojtogatta őt szex közben, amíg el nem ájult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top