nlc.hu
Sztárok
Ifjabb Schobert Norbi indul a Megasztárban

Ifjabb Schobert Norbi a Megasztárban debütál

A Sztárbox után egy újabb versenyen méretteti meg magát Ifjabb Schobert Norbi: a felmelegített Megasztár új évadában énekesként indul.

Ifjabb Schobert Norbinak nem ismeretlen a versenyzés. Korábban megnyerte a Farm VIP harmadik évadát, és a Sztárboxban is hatalmas küzdelemmel mutatkozott be. A ring után Norbi most újabb kihívás után nézett: énekesként fogja kipróbálni magát a Megasztár vadonatúj évadában.

ifj. Schobert Norbert

Fotó: Trenka Attila/Fotocentral

„Kiskorom óta énekelek, de tudatosan nem igazán foglalkoztam vele egészen mostanáig. Az utóbbi időben kezdtem el énektanárhoz járni, de alapvetően itthon, magamnak énekelek” – magyarázta a fiatal sztár, aki azért azt is elárulta a Blikknek, hogy előfordult már, hogy közönség előtt lépett színpadra. Az édesanyja, Rubint Réka edzőtáboraiban volt rá példa, hogy énekelt a résztvevőknek – az ott kapott visszajelzések bátorították arra, hogy jelentkezzen a tehetségkutatóba.

Ez valóban egy nagy lépés, de volt egy célom: a közönségnek átadni azt, amit én érzek, amikor énekelek és nyilván kíváncsi voltam arra is, hogy a zsűrinek mi a véleménye. Egy ideje már bennem volt, hogy kipróbáljam magam, most értem meg arra, hogy ezt meg is tegyem

– nyilatkozta Norbi.

És hogy mit szólnak ehhez a híres szülei? „A döntéseimbe, hogy merre megyek, már egyre kevésbé vonom be őket, már önállósodom. Persze tanácsot elfogadok, anya például annyit mondott, hogy adjam önmagam és akkor nem lesz semmi baj ” – magyarázta az ifjabbik Schobert. Hozzátette: az öccsével és barátnőjével ment el a válogatóra, hiszen már mindannyian a maguk útját járják, így amíg ő énekelt, addig édesanyja és édesapja dolgoztak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top