nlc.hu
Életmód
Keresztes Ildikó agyműtétje

Keresztes Ildikó visszatér a színpadra 8 hónappal agyműtétje után

Keresztes Ildikó 8 hónappal az agyműtétje után visszatér a színpadra.

Keresztes Ildikó idén májusban mesélt először arról, hogy egy háromcentis tumort találtak az agyában, amit azonnal ki kellett műteni még az év elején. Kiderült, hogy jóindulatú az elváltozás, ennek ellenére több hónapnyi regenerálódásra volt szüksége az énekesnőnek.

Eredetileg jövő év februárjáig folytathatta a pihenést, úgy döntött, hogy már ősszel visszatér a színpadra – írja a Blikk.

Keresztes Ildikó 8 hónappal az agyműtétje után visszatér a színpadra.

(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

“A Dobó téren léptem színpadra a Korál együttessel a Balázs Fecó emlékkoncerten több csodálatos zenésztársammal együtt. Egy érzelmi hullámvasút volt, amin átmentem, hiszen Fecó emléke miatt is megrohantak az érzelmek és nyolc hónapnyi kihagyás után is felemelő volt újra színpadon állni. Az első dalnál a torkomat fojtogatta a sírás. Hajnali három órakor értem haza és másnap reggel éreztem, hogy nagyon elfáradtam testileg és lelkileg is” – mondta Keresztes Ildikó, aki nemrég Geszti Péter, Adom a napom műsorának vendége volt. Az énekesnő többek között arról is mesélt, hogy agydaganata után már nem hagyja úgy kizsigerelni és széthajtani magát, mint korábban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top