nlc.hu
Család
Illetlen fürdőruhája miatt szóltak be az anyukának babaúszáson

Illetlen fürdőruhája miatt szóltak be az anyukának babaúszáson

Nem hagyták a fürdőruháját szó nélkül, pedig csak köldöke lógott ki.

Egy kisgyermekes anyuka igencsak kellemetlen helyzetbe került, miután egy babaúszás órán egy másik szülő kritikával illette a fürdőruháját. A fiatal anyuka, aki hat hónapos kisfiával vett részt a programon, egy visszafogott tankinit viselt, vagyis egy olyan kétrészes fürdőruhát, ami mindössze néhány centit mutatott meg a hasából. Az óra végén azonban az egyik anyuka odalépett hozzá, és megjegyezte, hogy ha apukákkal úszik együtt, akkor szerinte „visszafogottabban” kellene öltözködnie.

Pontosan ilyen fürdőruhát viselt az anyuka (Fotó: Amazon)

Pontosan ilyen fürdőruhát viselt az anyuka (Fotó: Amazon)

A fiatal nő teljesen megdöbbent a beszóláson, zavarában csak annyit mondott: „Köszönöm a véleményét”. A történetet később a Redditen osztotta meg, nagy visszhangot váltott ki, amit elmesélt. Több száz komment érkezett, és szinte mindenki mellé állt, sokan arra biztatták, hogy legközelebb bátran viseljen olyan fürdőruhát, amiben jól érzi magát, sőt, még akár dögösebb fazonra is válthat.

„Ez a tankini rendkívül visszafogott, komolyan azt hiszi az a nő, hogy a férje elveszíti a fejét egy köldöktől? Szerintem legközelebb vegyél fel valami még szexibbet!” – javasolta az egyik hozzászóló. Másvalaki így fogalmazott: „Ez nem a fürdőruháról szól, hanem a féltékenységről. Ezek a nők inkább téged hibáztatnak, minthogy maguk is bemenjenek a medencébe. Ne hagyd, hogy zavarba hozzanak, viseld azt, amiben jól érzed magad.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top