nlc.hu
Család

Üzenetet hagyott a kocsiján, kiakadtak a netezők

„A baba jól van” – írta egy nő a kocsijára, de arra, ami az autóban volt, senki sem számított

Viccnek szánta, kiakadtak a netezők.
the babys ok

Az Instagarmon őrületes sebességgel terjedt egy videó, amin egy anyuka látható, amint éppen egy cetlit hagy az autója ablakán, amelyen az állt, hogy „a babáját a kocsiban hagyta”, hogy el tudjon menni vásárolni.

A háromgyermekes amerikai anyuka, Bonnie Engle hagyta a cetlit az autója ablakán, mielőtt elhagyta a parkolót, hogy a közeli Targetben vásároljon.

A kocsiján lévő cetlin ez állt: „A babám jól van. Van nasija és innivalója!!! A Targetben vagyok. Hamarosan jövök.” A nézők persze mind arra gondoltak, hogy a nő az egyik gyerekét hagyta a kocsiban, de a kamera aztán megmutatta, hogy egy felnőtt férfi – történetesen Bonnie férje – ül a hátsó ülésen.

Az említett nasi és innivaló pedig arra vonatkozott, hogy a férfi kezében egy jegeskávé és némi popcorn volt. A videó jelenleg több mint 30 millió megtekintésnél tart, több ezer kedveléssel és kommenttel.

„Már tárcsázni akartam a segélyhívót. Haha, ez zseniális” – kommentálta az egyik megkönnyebbült néző.

Lehet, hogy hamarosan szüksége lesz egy pisiszünetre, de egyébként jól van!” – viccelődött valaki más a kommentekben.

„A nők megtanulják, hogy szinte bármire rávehetik a férfit, amíg rágcsálnivalót biztosítanak” – írta egy férfi.

„Szeretjük az ilyen felelős szülőket! És az ablak le van húzva, szóval jó neki” – tette hozzá egy harmadik hozzászóló néhány nevetős emoji kíséretében.

A kommentelők nagyrésze jót szórakozott a skiccen, de akadtak olyanok is, akik nem értékelték a poént.

„Őszintén szólva, ez annyira ízléstelen” – kommentálta az egyik néző. „Mégis ki csinál egy olyan videót, ami a csecsemő- és kisgyermekhalálozás egyik vezető okát gúnyolja ki?”.

„Egyetértek. Ez tényleg ízléstelen” – írta egy másik.

A gyerekek kocsiban felejtése sajnos valóban évről egyre többször okoz tragédiát: erről bővebben itt írtunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top