nlc.hu
Trend
Jane Fonda a párizsi divathéten

Talpig ezüstben ragyogott a párizsi kifutón a 86 éves Jane Fonda

A színésznő a L'Oréal Paris márkanagyköveteként vett részt a kozmetikai vállalat divatbemutatóján.

A szó szoros értelmében véve beragyogta a kifutót a 86 éves Jane Fonda a párizsi divathéten, a L’Oréal Paris Walk Your Worth divatbemutatóján. A színésznő egy ezüstösen csillogó kabátruhát és szintén ezüstfényű sneakert viselt, mely összeállítás tűpontosan passzolt szikrázó, ősz  hajkoronájához. 

Jane Fonda

Jane Fonda a kifutón (Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images)

A L’Oréal Paris immár hagyományosnak tekinthető divatbemutatója a nők erejét, szerepvállalását és testvériségét ünnepli. A divatshow-n a cég világhírű márkanagykövetei szerepelnek. Jane Fonda mellett így kifutóra lépett többek között Andie MacDowell, Cara Delevingne, Eva Longoria és Kendall Jenner, Viola Davis, Camila Cabello és Heidi Klum is.  

A Le Défilé L'Oréal Paris – Walk Your Worth" divatbemutató sztárjai (Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

A Le Défilé L’Oréal Paris – Walk Your Worth” divatbemutató sztárjai (Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top