nlc.hu
Trend

Színésznők, akik újra viselték régi ruháikat

Hírességek, akik nem félnek többször felvenni a kedvenc estélyijüket! A rekorder 56 éve hordja!

Nem kell mindig új! Ezek a hírességek nem félnek attól, hogy újra felvegyék a kedvenc ruhájukat a vörös szőnyegen.

Jane Fonda először a 2014-es Cannes-i filmfesztiválon viselte ezt a piros Elie Saab ruhát. Majd eltelt hat év, és a 82 éves színésznő újra belebújt a látványos estélyibe a 2020-as Oscar-gálán.

Jane Fonda piros ruhában

Csak a haja változott. (fotó: Getty Images, WireImage, American Broadcasting Companies, Inc)

Nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor a vörös szőnyegen kétszer viselte ugyanazt a ruhát. 2016 februárjában ezt az arany-fekete Saint Saurent blézert választotta, majd egy hónappal később ismét magára öltötte.

Jane Fonda ugyanabban a ruhában

Mindig fekete nadrággal viselte. (fotó: Getty Images, Frederick M. Brown; , Allen Berezovsky; )

Meseszép, romantikus estélyit választott, a Vanity Fair  2004-es Oscar-gála utáni bulijára Elizabeth Banks, aki a 2020-as Oscar-gálán bújt bele ismét a Badgley Mischka által tervezett ruhába. “Igen, viseltem már ezt a ruhát, amit Mischka nekem tervezett sok-sok évvel ezelőtt. Csodás darab, és még jól áll, szóval miért is ne viseljem újra?”– írta ki az Instagramra a színésznő. 

Elizabeth Banks ugyanabban a ruhában

Nem kell mindig új! Ezt vallja Elizabeth Banks is. (fotó: Getty Images Toni Anne Barson Archive;)

Az elmúlt években Laura Dern többször is viselte ezt a fekete, ujjatlan estélyit. Legelőször még 1995-ben, amikor  Jeff Goldblum volt a pasija. 2013-ban aztán újra előkerült az ikonikus ruha, akkor a Vanity Fair partiján jelent meg benne, majd 2020-ban ugyanezen a bulin viselte. Szerencsét is hozott a neki a kedvenc estélyije, hiszen Oscar-díjat nyert aznap éjjel.

Laura Dern 25 éves ruhája

Szerinted mikor állt neki a legjobban?(fotó: Getty Images, David Livingston; TONI ANNE BARSON; Ron Galella, Ltd.; )

Rita Moreno először 1962-ben öltötte magára ezt a Pitoy Moreno ruhát, amikor Oscar-díjat nyert a West Side Storyban nyújtott alakításáért.  Moreno 2018-ban(!), 88 évesen ragyogott ismét ebben a retró estélyiben.

Rita Moreno akkor és most

Rita Moreno a rekorder! (fotó: Getty Images Dan MacMedan; ,Bettmann; )

Kate Moss 1998-ban ebben a fekete ruhában villogott a Cannes-i fesztiválon, oldalán az akkori pasija, a pofátlanul fiatal Johnny Depp. A fagyos tekintetű Moss 2004-ben New Yorkban is felvette a ruhát.

Kate Moss akkor és most

A ruha nem igazán emlékezetes. Vagy tévedünk? (fotó: Getty Images, M. Von Holden; Neil Munns – PA Images; )

Azt már tudjuk, hogy Katalin hercegnő esküvői ruhája egy Alexander McQueen darab volt, ahogyan ez az estélyi is, amit a 2017-es BAFTA-gálán villantott meg először. 2019-ben aztán újra láthattuk rajta, de a karjánál kicsit átalakították a ruhát.

Katalin hercegné régi ruhája

Katalin hercegné gyakran viseli ugyanazt a ruháját többször. (fotó: Getty Images Samir Hussein;)

Kirsten Dunst ezt a kislányos, Christian Lacroix csipkeruhát öltötte magára a 2004-es Oscar bulin, majd 13 évvel később Párizsban porolta le, és vette fel megint. 

Kirsten Dunst akkor és most

Ez a ruha igazi Jolly Joker! Bármikor bevethető! (fotó: Getty Images Jean-Paul Aussenard; David M. Benett)

Mit vegyek fel?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top