nlc.hu
Család
Csodát látott az özvegy-pár az esküvőjükön

Megözvegyülésük után szerettek egymásba, dupla szivárvány jelent meg az esküvőjükön

Jelnek tartják a váratlan természeti jelenséget.

Házastársaik elvesztése után ismerkedtek össze, majd szerettek egymásba, amikor pedig kimondták a boldogító igent a tengerparton, dupla szivárvány tűnt fel az égen. Az újdonsült házaspár szívszorító történetét – amely a TikTokon vált ismertté – sokan megkönnyezték.

Chelsea Schaefer fotós osztotta meg a TikTok-on Michelle és Scott Ellermets szeptember 7-i, az észak-karolinai Outer Banksban megtartott esküvőjükről készült felvételekből összeállított videómontázst, amelyet már egy hét alatt 4 millióan néztek meg.

Az Ellermets házaspár története mélyen megérintette a netezők szívét. Az 50 éves Michelle és az 59 éves Scott Ellermets azt mesélte a Good Morning America-nak, hogy 2023-ban ismerkedtek össze, miután hosszú házasságuk után mindketten megözvegyültek. Michelle több mint 23 évig volt házas az előző férjével, Jonathannal, aki 2023 januárjában szívrohamban meghalt. Scott Ellermets szintén 29 évig volt együtt az előző feleségével, Lisával, aki 2023 júniusában betegség következtében elhunyt.

Ezt követően az özvegy férfi csatlakozott egy helyi gyászcsoporthoz a Facebookon. „Amikor bekerültem a csoportba, láttam, hogy valaki barátja a húgomnak. Történetesen Michelle volt” – emlékezett vissza Scott, aki úgy döntött, üzenetet küld Michelle-nek, nemsokára pedig személyesen is találkoztak.

„Először csak barátok voltunk egy ideig, aztán a barátságból szerelem lett” – vallotta be Michelle, hozzátéve: „Emlékszem, elmondtam neki, hogy soha többé nem fogok férjhez menni. És igen, így a barátságunk egy bizonyos ponton több lett ennél: egymásba szerettünk.”

Azt mondták, hamar rájöttek, hogy sok közös vonás van bennük, eltekintve mindkét házastársuk váratlan halálától. Mindketten szülők és nagyszülők, azonosak az érdeklődési körük, és ami ugyanilyen fontos, szerettek egymás társaságában lenni. Végül úgy döntöttek, összeházasodnak.

„Nem akartuk vesztegetni az időt. (…) A házastársunk halála megtanított bennünket arra, hogy nem számíthatsz a holnapra” – indokolta Michelle.

Szűkkörű tengerparti esküvőjük napja – amelyen a család és a barátok voltak jelen – ugyan esővel indult, ám mire sor került a szertartásra, dupla szivárvány jelent meg az égen, amit jelnek véltek a szerelmesek. „Olyan volt, mint a hab a tortán. Úgy tűnt, mint Isten áldása” – mondta Scott, aki újdonsült nejével Arubára utazik majd nászútra.

Kiemelt fotó forrása: TikTok-videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top