nlc.hu
Sztárok
Fásy Zsüliett fürdőruhában mutatta meg bomba alakját

Fásy Zsüliett fürdőruhában mutatta meg a bomba alakját

Fásy Zsüliett a nyaralásáról osztott meg egy nem mindennapi videót.

Fásy Zsüliett a követőivel osztott meg egy kis videót, megmutatva, épp hol nyaral. Fásy Ádám lánya bikiniben is feltűnik. A videót IDE KATTINTVA megnézhetitek.

Fásy Zsüliett az elmúlt években hatalmas átalakuláson ment keresztül. 20 évesen döntött úgy, hogy le szeretne fogyni, és sikerült is 43 kilótól megszabadulnia.

Fásy Zsüliett fürdőruhában mutatta meg bomba alakját

(Fotó: fotocentral)

Nagyon nagy motivációt ad nekem, hogy a mindennapokban is, a céljaim elérésében, hogy ha ezt megcsináltam, akkor igenis képes vagyok bármire. Lehetetlen küldetésnek tűnt, amikor elkezdtem, csak apránként változtatni és nem indult meg, akkor egy idő után megindult. Ez egy folyamatos harc volt

 

 – mesélte Zsüliett, aki azóta diplomás műsorkészítőként találta meg a pályáját, amiben ez a hozzáállás is segített neki. 

A fiatal lány azóta a harmadik diplomáját is megszerezte, méghozzá andragógia szakon!

Ez most egy intenzívebb időszak volt, illetve ugye én levelező tagozaton tanultam, tehát ugye mellette végig ment a munka is. Most egy kicsit azt érzem, hogy szünetre van szükségem, de nem kizárt, hogy a jövőben még azért megyek tovább, mert tanulnunk kell, tanulni jó dolog.

– mondta Zsüliett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top