nlc.hu
Életmód
70 tűt találtak egy nő lábában, de nem tudja, hogy kerültek oda

70 tűt találtak egy nő lábában, de nem tudja, hogy kerültek oda

Az indiai nő azt állítja, nem ő szurkálta magába a tűket.

Mintegy 70 darab fém tűt távolítottak egy 35 éves nő lábaiból egy indiai kórházban. Anusuiya Devi 2012 óta élt át elviselhetetlen fájdalmakat. A lábaiban ciszták alakultak ki, melyek időnként kifakadtak. Alig tudott járni, állni vagy ülni, az orvosok azonban sokáig nem voltak hajlandóak segíteni rajta, arra hivatkozva, hogy ő maga szurkálja a lábába a tűket. A fiatal özvegyasszony azonban ezt tagadja, és ragaszkodik ahhoz, hogy fogalma sincs, hogyan kerültek a testébe a tűk. Állítását alátámasztja a bátyja is, aki az elmúlt hét évben vele élt, és kizártnak tartja, hogy a nő ártani akart volna magának.

Az orvosok is megdöbbentek, amikor megröntgenezték a nő lábait, melyekben varrótűket, gombostűket és injekciós tűket egyaránt találtak. A teste többi részét is átvizsgálták, de a térdétől felfelé sehol máshol nem találtak benne tűket.

Sebésze elmondta: természetesen lehetetlen, hogy a tűk a nő testében fejlődtek volna ki, ezért azt tartják a legvalószínűbbnek, hogy ellentétben azzal, amit állít, mégis önkárosító. Most azt vizsgálják, hogy szenved-e valamilyen mentális betegségben.

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top