Aktuális

Fegyverrel raboltak ki egy postát Győrben

Egy ismeretlen fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolt egy győri postafiókot. A rendőrök jelentős erőkkel keresik a férfit.

Pénteken 11 óra 20 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy ismeretlen férfi fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta Győr-Bácsán a 6. számú postahivatalt. A rendőrség a környéket lezárta, ellenőrző-átengedő pontokat állított fel, és jelentős erőkkel megkezdte az elkövető felkutatását – olvasható a police.hu-n.

posta, győr (forrás: Google Maps)

A kirabolt postahivatal Győrben (forrás: Google Maps)

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, 30-40 év közötti férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete, felirat nélküli kapucnis pulóvert, sötétkék nadrágot, sportcipőt és sötét  szövetkesztyűt viselt.

A Kisalföld híre szerint az épület közvetlenül egy iskola mellett áll. Egyre több rendőr érkezett a helyszínre, nyomkövető kutyát is hoztak. Mindez arra utal, hogy nemcsak a főutakon és az autókban keresik az elkövetőt, hanem a gyalogos menekülési lehetőséget is vizsgálják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top