Sztárok

Hoppá! Ejtette az RTL Klub Stohlt

A könyvbotránya miatt mégsem a színész fogja vezetni az őszi X-Faktort. Stohl András újabb balhéjának ezúttal is Sebestyén Balázs a nyertese – írja a Blikk.

Mégsem Stohl András vezeti az ősszel kezdődő legújabb X-Faktort. A bulvárlap értesülései szerint a szülési szabadságon lévő Ördög Nóra helyét minden valószínűség szerint Sebestyén Balázs veszi át. A rádiósként is ismert tévés ezzel a lehetőséggel mindent vihet: a legnagyobb show-t és az ezzel járó több millió forintos álomgázsit, ami éppenséggel jól jött volna az anyagi gondokkal küzdő színésznek. Pedig Stohl volt a jelölt az RTL Klub legnagyobb produkciójának műsorvezetői posztjára. Ám a börtönnaplója – amely miatt a napokban nyomozók faggatták ki a Nemzetiben – ismét felkavarta Stohl körül az állóvizet, s ha bebizonyosodik, hogy hazudott, megint a rács mögé kerülhet. A Blikk úgy tudja, ezért került szóba a csatorna másik vezető arca. Az RTL Klub csupán annyit ismert el, hogy Balázsra nagy feladat vár egy ősszel induló műsorban.

Hoppá! Ejtette az RTL Klub Stohlt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top