Otthon

Vannak még olcsó nyaralók a Balaton környékén

Több tucat olyan Balaton-közeli település van, ahol a nyaralók, lakások és házak átlagára 10 millió forintnál is olcsóbb.

A balatoni turizmus felpörgése és a lakáspiac évek óta tartó élénkülése a balatoni ingatlanpiacnak is lökést adott. A tó közelében lévő nyaralók, lakóingatlanok iránt erős az érdeklődés, és az árak is nőttek az elmúlt években, de azért még lehet találni 10 millió forint alatti ingatlanokat a környéken – derül ki az ingatlan.com friss elemzéséből.

A Balaton közelében több mint 100 településen kínálnak 10 millió forintnál olcsóbb ingatlanokat, többek között Balatonlellén, Zánkán, Alsópáhokon, Raposkán vagy éppen Vindornyafokon.

A legalacsonyabb árakkal a Balatonberénytől 10 kilométerre található Hollád rendelkezik, ott átlagosan 3,3 millió forintba kerül egy-egy ingatlan. A 10 millió forintos átlagszintet pedig Öreglak mellett Vállus is alulról súrolja, igaz, ezek a települések a Balatontól 10-20 kilométerre helyezkednek el.

Kiemelt kép: illusztráció, MTI/Bodnár Boglárka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top