Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. október 8-14. – A felszín mögé láthatsz…

Az angyalok segítségével most a felszín mögé pillanthatsz. Mindez pedig nagyon fontos felismerésekhez juttat, hiszen a háttérben olyasmit is észrevehetsz, ami fölött a legtöbbször elsiklik a tekinteted. A különleges horoszkópból kiderül, melyik angyal segít téged ezen a héten...

Minden héten más és más arkangyal támogat. Az angyalok valójában bármiben segítenek, de ehhez kérned kell őket. Nem avatkozhatnak az életedbe – kivéve vészhelyzet esetén –, ha nem fordulsz hozzájuk a kéréseiddel. Elegendő egyetlen ima is, hogy meghallgassanak téged. Október második hetében ismét különleges üzeneteket tolmácsolnak mindenkinek. Ugye megfogadod a horoszkópon keresztül intézett javaslataikat?

Kos

Jeremiel arkangyal támogat a héten, hogy megérthesd, most minden úgy a legjobb, ahogyan van. Ez nem beletörődést jelent, hanem a hála, az elégedettség érzését, amely nagyon fontos ahhoz, hogy minél több jót kaphass az életedben. Próbáld elfogadni mindazt, ami most veled történik, és a megoldásra előbb találsz rá, mint sejtenéd.

Bika

Azrael arkangyal segít vigaszra találni. Talán több fájdalmas esemény is történt az életedben, amiket a legszívesebben kitörölnél a fejedből. Hidd el, a legerősebb embereknek is szükségük van időnként a segítségre. Azrael arkangyal segít megkönnyíteni a lelkedet, és segít szembenézni a fájdalommal is, hogy könnyebben feloldhasd az érzéseket magadban.

Ikrek

Ariel arkangyal támogat téged a változásokban. Könnyen lehet, megijeszt mindaz, ami most változik körülötted. Ez is természetes folyamat, és érted történik. Ariel arkangyal segítségével a változásokat örömtelinek látod majd. Mert valójában azok is. Tényleg nincs mitől félned…

Rák

Sandalphon arkangyal segítségével nyugalomra találhatsz az életedben. Ehhez azt kéri tőled, hogy minél többször hallgass lágy, nyugalmas zenéket, beszélj halkan, és ha teheted, a táncolj finoman, légiesen. Az is nagyon sokat segít most, ha könnyű jógagyakorlatokat végzel. Sandalphon arkangyal segítségével elkerülheted a vitákat, és megnyugtathatod a lelkedet.

Oroszlán

Metatron arkangyal támogat téged ezen a héten. Az angyali segítséggel most kívül-belül tökéletesen megtisztulhatsz. Metatron arkangyal megtisztítja a csakráidat, csak kérned kell tőle. A harmonikusan működő csakrák egészséget, boldogságot, vitalitást adnak. Nagy szükséged van most minderre. 

Szűz

Mihály arkangyal üzenete szerint a sikereiddel inspirálod, ösztönzöd a körülötted élőket. Bátran mutasd meg, milyen nagyszerű ember vagy. Legyél végre büszke magadra, és mindarra, amit elértél az életedben. Boldogságod, a munkád sikeressége nagy erő a többieknek. Legyél nagyszerű! Ez a te igazi önvalód… Mihály arkangyal segít neked.

Az angyalok segítségével a felszín mögé pillanthatsz (iStock)

Mérleg

Uriel arkangyal támogat, hogy valóra válthasd az ötletedet. Kérhetsz bármit, amire szükséged van most, hogy elérhesd a célodat. Isten időnként szokatlan válaszokat ad az imáidra, de mindig csak annyi terhet küld rád, amennyit elbírsz. Most is történhet veled olyasmit, amit nehéznek érzel, de ez az út visz el a vágyadhoz. Érdemes tenned érte, és érdemes Uriel arkangyal segítségét kérned.

Skorpió

Jophiel arkangyal szerint jól tennéd, ha minél több időt töltenél a szabadban. Az őszi természet szépséggel valósággal beragyogja a lelkedet, nem mellesleg különösen inspirálóan hat rád. Olyan ötleteid, megérzéseid támadnak, amelyek megoldást adnak mindarra, ami a jelen pillanatban is foglalkoztat téged.

Nyilas

Rafael arkangyal meglepő kérdést tesz fel neked: „Vajon kérted már, hogy mi angyalok segítsünk a problémáidban? Csak akkor segíthetünk, ha felhatalmazol rá.” Érdemes már most behunyni a szemedet, majd gondolatban szólítsd meg Rafael arkangyalt, és mondd el neki a bánatodat. Ne várd a megoldást, csak add át a gondodat. A gyógyító energiákat nagyon hamar megkapod… 

Bak

Gábriel arkangyal üzenete szerint most nagyon fontos lenne, ha leírnád a gondolataidat. Talán még jobb ötlet, ha például blogban osztanád meg ezeket a külvilággal. Nagyszerű ötleteid vannak, melyeket nem kellene magadban tartani. Gábriel arkangyal segítségével igazán sikeres tanácsadó lehetsz. Rajtad múlik, hogy vállalod-e.

Vízöntő

Chamuel arkangyal segít a felszín mögé látni. Mostantól bármit is bizonytalannak látsz kívülről, pillants a probléma mögé. Megláthatod ugyanis, hogy a magasabb rendű bölcsesség rád is figyel, téged is támogat. Chamuel arkangyal segít, hogy másokban is megláthasd a szeretetet, és persze önmagadat is elfogadhasd. Most ez a legfontosabb.

Halak

Hániel arkangyal üzenete szerint ideje észrevenned, hogy mennyire biztonsági életet élsz. Pedig épp azért fohászkodtál az angyalokhoz, mert örömre, boldogságra, szeretetre vágysz. A szenvedély megérkezik az életedbe, de csak akkor, ha változtatsz, és kilépsz a komfortzónából. Hániel arkangyal segít neked. Érdemes őt mielőbb kérned…

Forrás: Angyalkártyák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top