Sztárok

Majka nagyon sokat dolgozott a vetélkedőn, várják a rajongók

Majka saját fejlesztésű vetélkedője hétfőn debütál a TV2-n.

Egy ideig a címen és a műsorvezető személyén kívül semmit nem lehetett tudni a TV2 gameshow-járól, nemrég azonban lehullt a lepel. A vetélkedőt a csatorna az egyik legnépszerűbb képernyősével, Majkával közösen fejlesztette ki. A Nyomd a gombot tesó! hétfőn este indul, és nyolc körből áll majd, ahol a tét az 50 milliós pénznyeremény. A játékban párosok vesznek részt, nemcsak kvízkérdésekre kell választ adniuk, de különböző egyéb izgalmas feladatokat is teljesíteniük kell.

„Egy évvel ezelőtt pattant ki a fejemből a gameshow alapja – mesélte Majka az nlc.hu-nak. – Az elmúlt kilenc hónapot azzal töltöttük, hogy tökéletesítsük ezt az ötletet. Egy tévéműsort ki kell dolgozni, hogy a legkisebb akcióra is legyen reakció, hosszadalmas folyamat volt. Mindenbe beleszóltam, sőt. A kollégáim jócskán kivették a részüket a melóból, de a végső döntés jogát fenntartottam magamnak.”

Csak hogy mindenki tisztán lásson, így néz ki a műsor játékszabályzata:

A műsorvezető a forgatások kezdete előtt a családjával és Hajni testvérének a fiával vakációzni ment. „Nyaralásnak nem nevezném, három gyerekkel nem könnyű. Ilyenkor nem tudok kikapcsolni teljesen, de nem is az a lényeg. Ha a fiúkkal elmegyek kártyázni, vagy Hajnival kettesben elutazunk valahova, akkor kikapcsolok. Amikor gyerekek vannak, akkor lelazulok, és csinálom nekik a programokat, de a szülőknek ez sosem igazi pihenés” – részletezte a rapper, aki a forgatások végével visszatért a zenéhez, és nagyszabású koncertekre készül.

„Most indultunk a 100 tagú cigányzenekarral egy 12 állomásos turnéra, amire szintén sokat készültünk és próbáltunk. Attival újra együtt állunk színpadon, izgalmas hetek várnak ránk” – mondta a Curtisszel való közös munkáról Majka.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top