nlc.hu
A sport a miénk

Ruhák sportoláshoz

Jógától a bringázásig – jutalmazd magad menő sportcuccokkal

Hol van már az az időszak, amikor kinyúlt pólóban és mackónadrágban edzettünk. Jane Fonda legendás aerobikszettjei óta tudjuk, hogy egy jó sportruha nemcsak praktikus, hanem öltöztet is.

Szettek jógához:

Milyen a megfelelő öltözet jógához? Röviden: puha és kényelmes. A jóga a harmóniáról is szól, és egy kényelmetlen ruha gátolhatja ezt. Sokan választanak lazább, pamutból készült ruhákat, ám egyre népszerűbbek a testvonalát követő, jól szellőző, de teljesen testre feszülő overallok, amelyeket kifejezetten jógához fejlesztettek ki. Nagyon halkan jegyezzük meg, hogy a legtöbb jógaszerelés utcára is bátran hordható, annyira menőn néz ki.
A jóga elengedhetetlen kelléke a matrac. A jó matrac kellően tapad, nem csúszik és biztonságos. Ha ugyanis túl sokat kell foglalkoznod a matrac igazításával, akkor elvész a koncentráció, és nehezebb lesz kitartanod a pózokat.Amikor matracot választasz, a jelszavad legyen a stabilitás és a minőség.

Szettek jógához

Milyen ruhát válasszunk jógára?

1. Női térdnadrág jógához (Decathlon) 3490 Ft.,  2. Ujjatlan, varrásmentes felső jógához (Decathlon) 2990 Ft., 3. Sportmelltartó varrásmentes jógához (Decathlon) 4999 ft.,  4. 7/8-os testhezálló jóga nadrág (Nike) 99€,  5. Adidas jógamatrac 13.999 Ft., 6. Sporttáska (C&A) 20€,  7. Varrásmentes sportbralette (H&M) 3495 Ft.,  8. Sportmelltartós felső (H&M) 6995 Ft.

Szettek bringázáshoz:

Alapszabály, hogy mindig figyeljünk arra, hogy a nadrágunk szára ne legyen túl bő, a cipőfűzőnk pedig túlságosan hosszú. Ezek beakadhatnak a kerékpárba, és balesetet is okozhatnak. Ha csak a városban bringázunk, akkor is érdemes testre simuló nadrágot választani. Felsők tekintetében válasszunk gyorsan száradó anyagból készült trikókat, pólót.  Ez a nyár tele van esővel, ami nem okoz gondot, ha van a bringánkon sárvédő, és mindig rejt a hátizsákunk egy jobb esőkabátot. Lehet, hogy nem divatos, de életet ment! Mindig viselj sisakot, akkor is, ha csak a sarki közértbe gurulsz le a bringával! És ami nagyon fontos, ne bringázz tangapapucsban!

Ruhák kerékpározáshoz

Milyen ruhát válasszunk bringázáshoz nyáron?

1. Kerékpáros ujjatlan felső (Decathlon) 4999 Ft., 2. Kerékpáros combnadrág (Decathlon) 5999 Ft., 3. Esőkabát városi kerékpározáshoz (Decathlon) 7999 Ft., 4. Kulacs 710 ml (Nike) 15€, 5. Kerákpáros rövidnadrág (C&A) 13€, 6. Vassármentes biciklissort (H&M) 4495 Ft., 7. Kapucnis esőkabát (H&M) 9995 Ft.,  8. Gyorsan száradó testre simuló póló (Adidas) (kb. 10.000 Ft.)

Szettek futáshoz:

Az alap, hogy a futás a számunkra leginkább megfelelő cipő kiválasztásával kezdődik. Ezen spórolni nem szabad, hiszen sérülésektől menthet meg egy jól kiválasztott lábbeli. De mi a helyzet a ruhákkal és a kiegészítőkkel?

Ruhák futáshoz

Miben fussunk?

Nyári melegben különösen fontos, hogy jól szellőző, gyorsan száradó anyagból készült ruhákat válasszunk futáshoz. Elengedhetetlen az is, hogy ne zavarjon minket mozgás közben, vagyis ne kelljen igazgatni, így a testhezálló, varrásmentes darabokat javasolják a legtöbben. Futáskor izzadunk. Ez rendben is van. Viszont a jó futóöltözet elvezeti az izzadást, ezzel komfortérzetet teremt, és hatásosabb lehet az edzésünk.

1. Női futópóló (Decathlon) 1490 Ft.,  2. Női futópóló (Decathlon) 2990 Ft.,  3. Futónadrág (H&M) 8995 Ft. 4. Futócipő Nike Downhifter (Nike) 60€, 5. Ujjatlan top gyorsan száradó anyagból (C&A) 10€, 6. Napellenző futáshoz (Decathlon) 1990 Ft., 7. Benger 3/4-es futónadrág (Hervis) 5999 Ft. 8. Kulacs 600 ml (Dockyard) 4990

Bazár!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top