Dekor

Szenteste

Mint ahogy mindannyian különbözõek vagyunk, a lakásunk sem egyforma, és a karácsonyi vacsorára is másképpen készülünk. Apró ötletekkel, extra kiegészítõkkel bármilyen étkezõben meghitt hangulatot teremthetünk.





A fehér tányérok és az áttetsző üvegpoharak mellett szépen mutat az örökzöldekből font koszorú a piros és sárga bogyókkal. Az asztal márványlapjára még terítő sem kell, elég az ezüstbevonatú alsó tál.


 


 







Klasszikus karácsonyi színösszeállítás, amely bármely lakásban megvalósítható. A modern, letisztult berendezésű étkezők visszafogottságát is kellemesen oldják a piros kiegészítők, az asztalon elhelyezett színes termések, ágak.


 


 







A hűvösen modern, minimalista stílusú enteriőrökben is teríthetünk az alkalomhoz illően. Ha a feketére pácolt fabútorokat fehér kiegészítőkkel párosítjuk, az a téli hóesést juttatja eszünkbe. Ráadásként karácsonyfa alakú égősor, ezüstszínű és üveg mécsestartók gondoskodnak az ünnepi hangulatról.



 








Aki ragaszkodik a klasszikus karácsonyi atmoszférához és terítéshez, választhatja a bordó-bézs összeállítást néhány kedves játékfigurával, mécsessel kombinálva, amelyek igazán meseszerűvé teszik az asztalt.


 


További ünnepi terítési ötletekért lapozza fel a Nők Lapja Évszakok december-januári számát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top