Dekor

Majdnem leégett a ház ettől a karácsonyi gyertyától, visszahívták a terméket

Egy 33 éves brit asszony a Primarkban vásárolt ünnepi gyertyát, amiből egyszer csak hatalmas lángok csaptak ki.

A háromgyermekes édesanya nem is mer belegondolni, hogy mi történt volna, ha férjével éppen nincsenek a nappaliban, mikor állítólag 10 centis lángnyelvek csaptak ki a nemrégiben vásárolt karácsonyi gyertyából. Jenny Ferneyhough a Primarkban vásárolta az ünnepi gyertyát, amit körülbelül összesen kilenc órája égetett, mikor a csillogó, karácsonyfa alakú gyertya váratlanul kigyulladt.

Az asszony és férje természetesen gyorsan cselekedtek, és eloltották a tüzet, míg három gyermekük békésen aludt az emeleten, de Ferneyhough-t azóta is gyötri a gondolat, hogy a dekorációs elem akár egész otthonát felgyújthatta volna. Szerintük egyébként a karácsonyfa-alak vagy a csillám, esetleg a kettő kombinációja okozhatta a balesetet, ami egyébként röviddel azután megismétlődött, hogy megpróbálták újra meggyújtani a gyertyát. Azóta nem használják már a karácsonyi kiegészítőt.

A Primark azt mondja, egyelőre vizsgálják az ügyet, de addig is biztonsági okokból visszahívják a terméket.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top