Dekor

Karácsonyfa autót állítottak Sződligeten – fotók

Szuper kreatív ünnepi installációval rukkoltak elő idén a sződligetiek. A környékről is csodájára járnak a karácsonyfa autójuknak.

Változtattak idén a sződligetiek a hagyományos karácsonyfa-állítási dizájnon és egy, a település főterére beállított, piros autó által körbefogott fenyőfát öltöztettek karácsonyi díszbe. Az ötlet Maszlik Ildikó helyi önkormányzati képviselő fejéből pattant ki, a szokatlan karácsonyi installáció megvalósításában pedig a Barangolók nevű civil csapat segített. 

Az ünnepi dekorhoz nagyon sokan járultak hozzá ajándékokkal, díszítésekkel, a piros autót egy helyi boltos ajánlotta fel. A díszítésnél alaposan megmozgatták a fantáziájukat a sződligetiek: a Főtér fölé például tejesdobozokból és műanyag palackokból raktak ki óriás szaloncukrokat. A különleges karácsonyi installációnak gyorsan híre ment, már a környékről is csodájára járnak a sződligetiek kreatív ünnepi dekorációjának.

Eddig is minden évben állítottunk ide feldíszített karácsonyfát, és eddig sem volt híján dizájnos ötletnek a környezetének kialakítása. Most azonban egy igazán innovatív újítással rukkolunk ki, és jó látni az örömmel vegyes büszkeséget az idelátogató sződligetiek arcán” – mondta Juhász Béla polgármester.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top