nlc.hu
Dekor

WC-papír az új karácsonyfadísz?

Vécépapír az új karácsonyfadísz?

Egyre furább ez a 2020.
WC-papír a karácsonyfán

Világszintű jelenség volt márciusban, amikor a koronavírus-járvány terjedésének hírére az emberek pánikszerűen rohantak az üzletekbe, hogy felvásároljanak alap-élelmiszereket és persze WC-papírt.

Utóbbiból egyesek kartonszámmal táraztak be.

A hazai szupermarketekben is hiánycikké váltak bizonyos termékek, de a világ szinte minden országából beszámoltak hasonló jelenségről:  több helyen néhány tekercs vécépapírért verekedtek össze az emberek, egy ausztrál család pedig véletlenül 12 évre elegendő vécépapírt vásárolt. Az egyik legviccesebb sztori is az ausztrálokhoz köthető, ahol az egyik újság nyolc extra oldallal jelent meg, hogy vészhelyzet esetén ezt használják az olvasói…

Talán a túlvásárlás az oka annak is, hogy a neten terjednek az olyan karácsonyfák képei, amelyeket toalettpapírral díszítettek fel. Vagy csak a koronavírus ihlette meg az embereket, a Daily Mail egy gyűjtést készített, amelyben olyan fenyőfák szerepelnek, amelyeket  gumikesztyűkel, maszkokkal és persze toalettpapírral dekoráltak. 

Ezt a Pinteresten találtunk, de simán versenyben van:

Kiemelt kép: Pixa Bay

A klasszikusabb vonalon maradva, néhány tipp:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top