nlc.hu
Dekor

Erdélyi Mónika ajándékcsomagolási technikája

Erdélyi Mónikán nem fog ki az ajándékcsomagolás, videóban mutat ötletes technikát

Vannak, akik imádnak csomagolni, míg másik a legegyszerűbb megoldásokhoz nyúlnak. Erdélyi Mónika megmutatta, hogy ők hogyan csomagolnak, és azt is elárulta, hogy szerinte miért is olyan fontos eleme ez a készülődésnek.

Erdély Mónika sosem csinált nagy ügyet a csomagolásból, viszont a karantén időszaka kedvezett a kreativitásnak. A műsorvezető a kisebbik lányával, Mollival együtt videóban mutatta meg, hogyan öltöztetik díszbe az idei ajándékaikat.

Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika az ajándékcsomagolásban is kiéli a kreatívitását (Forrás: Mónika Erdélyi / YouTube-videó)

„Az elmúlt években vettünk mindig szép, mikulásos-karácsonyos szatyrot, és belerejtettük az ajándékot, és kész. Ettől a mostani bonyolultabb lesz, hiszen most már kidíszítjük a mi kis csomagolásunkat. (…) Tudom, hogy ez a pillanat művészete, és letépik róla a csomagolást pillanatok alatt a családtagok, de akkor is azért a pár másodpercnyi örömért is megéri megcsinálni, amíg a kezükbe veszik” – vallja a műsorvezető.

Az, hogy kézzel díszítik az ajándékokat, egyre népszerűbb. Bár nem a megszokott, lehet rajzolni a csomagolópapírra, de a mézeskalács vagy bármilyen édesség is lehet dísz az ajándékon.

A Tények Plusz riportja szerint az ajándékozás is stresszel járhat, feszültséget kelthet, hogy sikerül-e örömet okozni a másiknak. Egy pszichológus szerint a járvány miatt a stressz most még intenzívebb lehet. „Ajándékok előkészítése mindenki számára feszültséget kelthet, annak is, aki gyakorlott benne” – hangsúlyozza Fenyves Tamás, aki szerint, ha ragaszkodunk a szokásainkhoz, hagyományainkhoz, az biztonságot adhat.

Hangolódj a karácsonyra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top