Mézeskalácsos-csokis-meggyes bonbon
Hozzávalók:
- mézeskalács
- 1 krémsajt lágyítva
- 1-1 / 2 csésze csokoládé
- 1-1 / 4 csésze szeletelt mandula
- 2 evőkanál apróra vágott kandírozott narancshéj
- 1 teáskanál mandulakivonat
- cseresznye
Elkészítés:
- Tedd a mézeskalácsot, a krémsajtot, a 1/2 csésze csokoládét, a 1/2 csésze mandulát és a narancshéjat egy keverőtálba.
- Miután összeállt a massza, tedd hűtőszekrénybe.
- Ezután a meggyet és a masszát kis labdákká gyúrd össze.
- A meggyes golyókat mártogasd olvasztott csokoládéba.
- Szórd meg a golyókat mandulával, majd hagyd a hűtőben 1 órán át állni.