Mézeskalács

Lilu: „Az életemet térdelve töltöm” – minden díszt leszedne a fáról a műsorvezető 8 hónapos kisfia

Liluék gőzerővel készülnek az ünnepre, 8 hónapos kisfia, Félix már most imádja a karácsonyt.

Liluéknál a karácsonyfa már egy ideje áll a nappalijukban, és ez az első számú „célpontja” a 8 hónapos kisfia érdeklődésének – írja a Blikk.

„Legalább kétszáz darab játékos dísz csüng a fán, amelyeket Félix nagyon szívesen leszedne. És mivel a kisfiam most négykézláb gyorsabb, mint én két lábon, az életemet térdelve töltöm, hogy 30 centin belül legyek hozzá, és időben elkapjam, mielőtt leránt, megtapogat valamit, vagy felmászik valahova” – mesélte a kétgyermekes, 43 éves műsorvezető.

Elmondása szerint ez az időszak nemcsak Félixről szól, hanem a bátyjáról is. „Fontos, hogy Dávidnak ne legyen hiányérzete, és úgy élje meg a család bővülését, hogy több lett a kistesó érkezésével – magyarázta Lilu, aki most kivételesen elengedi az ajándékok alapos díszítését. – Idén a Jézuska zacskóba pakol, nem csomagol, mert arra a kis örökmozgó mellett nincs lehetősége” – vallotta be.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top