nlc.hu
Mézeskalács

Megható karácsonyi megemlékezés

Elhunyt férje szemüvegéből készített karácsonyfadíszt az özvegy

Karácsony közeledtével megható módon emlékezett meg elhunyt férjéről egy amerikai nő.
Karácsonyfa

A michigani Christy Hester januárban veszítette el a férjét. A személyes holmijai közül jó néhány dologtól megvált, azonban voltak olyasmik is, melyekhez ragaszkodott, bár maga sem tudta, hogy miért. Ilyen tárgy volt néhai házastársa szemüvege is.

Az özvegy sokat gondolkozott azon, mit is kezdhetne a szemüveggel, míg egy nap a Pinteresten ráakadt egy ötletre: a szemüvegből készült karácsonyfadíszre. Némi akrilfesték, filctoll és néhány szalag segítségével aztán férje szemüvegét kedves, hóemberes karácsonyfadísszé alakította át. Minderről pedig feltöltött néhány fotót egy Facebook-csoportba is. A poszt hatalmasat tarolt, több tízezren reagáltak rá, illetve osztották meg.

Több olyan kommentelő is akadt, aki maga is készített már elhunyt hozzátartozója személyes tárgyából valamilyen díszt, ezeket pedig meg is mutatták, de akadtak olyanok is, akiket éppen Christy posztja inspirált arra, hogy ilyesmibe kezdjenek.

„Sokat sírtam idén, de ez gyógyító” – fogalmazott az asszony. 

Még több szívmelengető karácsonyi történet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top