Tuti Tippek

Néhány ötlet a karácsonyi ajándékozáshoz

A karácsonyi ajándékozás mindig nehéz feladat, melyben sokszor nem kapunk elegendő segítséget. Most megpróbálunk segíteni Neked abban, hogy milyen meglepetéseknek örülne legjobban az, aki praktikus, dizájnos és nap mint nap használható ajándékra vágyik. Így minden nap eszébe jutsz majd...

A szorgos szakácsok kedvencei

A sütés-főzés szerelmeseinek olyan készülékeket ajánlunk, melyek a mindennapi konyhai műveletek során elengedhetetlen segítséget nyújtanak. Már közel 60 éve használják a Bosch MUM konyhai robotgépet, mely kever, habot ver, dagaszt, darál, szeletel, reszel, tésztát gyúr, turmixol – egyszóval mindent elintéz, ami egy profi segítőtől elvárható.

Emellett persze számtalan Bosch tálas és kézi mixer, aprító, gyümölcscentrifuga, szeletelőgép és más hasznos készülékek is segítségedre lehetnek ajándékötletként.

Néhány ötlet a karácsonyi ajándékozáshoz

Néhány ötlet a karácsonyi ajándékozáshozSegítség a mindennapokhoz

Meg szeretnéd könnyíteni családod vagy barátaid mindennapjait? Vess egy pillantást a Bosch vasalók széles választékára, és döntsd el, hogy melyik illene leginkább a megajándékozotthoz: automatikus biztonsági kikapcsolós, minden irányban könnyen mozgó talppal ellátott, vagy nagy gőzteljesítményű? A Bosch kínálatában mindegyiket megtalálod.

Amennyiben mégsem a vasaló a befutó, mindig jól jön egy könnyen kezelhető Bosch porszívó, mely nem ismer lehetetlent. Többek között kiemelkedő teljesítménynek, egyszerű kezelhetőségnek, a kellemetlen illatokat elnyelő Bionic Filter szűrőrendszernek, állatszőrszívó fejnek, és hasonló előnyöknek örülhet majd az, aki ilyen készüléket kap. Az egyedi dolgokat kedvelőknek pedig a Bosch porszívó és morzsaporszívó egyben (2in1) készülék a tökéletes ajándék.Néhány ötlet a karácsonyi ajándékozáshoz

A szépség nem mulandó…

…a Bosch hajápolási készülékeivel.  Praktikus és hosszú életű ajándék lehet egy speciális hajszárító, vagy egy megbízható hajegyenesítő, melyek a legnagyobb rohanás közepette is gyors segítséget nyújtanak a haj ápolásához.

Ráadásul kis helyen is elférnek, és a becsomagolásuk is igen egyszerű!

 

További ajándékötletekért kattints IDE!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top