Tuti Tippek

Ajándékozz ételeket darabokban!

Rémisztően hangzik, de egyszerűen csak arról van szó, hogy a sütni-főzni szerető barátainkat vagy az anyukánkat meglephetjük a kedvenc kenyere alapanyagaival – ízléses csomagolásban.

A kézzel készített ajándékoknak még mindig megvan a maguk bája, és ha jó ízléssel nyúlunk a dolgokhoz, igazán extra ajándékokat készíthetünk a karácsonyfa alá.

Kenyér

Zabpehely, tönkölyliszt, de akár csokidarabok is beleférnek egy klassz üvegbe, amit akár egy kézzel írott címkével személyre szabhatunk, és kész is az instant kenyér.

Ajándékozz ételeket darabokban!

Muffinkészlet

Imádjuk a kis sütikéket, a muffinokat pedig különösen. Ha valamelyik barátnőnk megszállottja a muffinoknak, biztosan boldog lenne, ha egy minibőröndöt a szenvedélyéhez szükséges apróságokkal töltenénk meg. Színes papírok a sütik alá, és színes cukorkák a tetejére esztétikus ajándék lehet!

Ajándékozz ételeket darabokban!

Fagyiszett

Igaz, a nyár még sajnos messze van, de miért ne lehetne házi fagyit enni télen is? Egy szép kartondoboz, benne szalaggal átkötött mézes tölcsérekkel, csokiszósszal, egy kis dióval és finom cukorkákkal a fagyi tetejére. Mi is örülnénk egy ilyen szettnek, nem?

Ajándékozz ételeket darabokban!

 

Vanília

Fogj egy vaníliarudat, önts rá egy csinos háromdecis üvegcsében mondjuk vodkát, és pár hét után kész is a fincsi illatú és ízű vaníliaeszencia. Kis masnival, személyre írott jó kívánsággal szerintünk megható ajándék lehet.

Ajándékozz ételeket darabokban!

 

 

 

Forrás: buzzfeed.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top