Tuti Tippek

Horoszkóp: ilyen ajándékoknak örülnek a csillagjegyek

Karácsonyhoz közeledve egyre inkább felmerülhet benned is a kérdés, vajon milyen ajándékokkal lepd meg a szeretteidet. Mi az, aminek igazán örülnének? A horoszkóp a választásban, az ötletelésben is segít neked. Válassz ajándékot a szeretteid személyisége szerint. Íme, mindaz, aminek a csillagjegyek a legjobban örülnek – karácsonykor is.

A Kos (március 20. – április 19.)

kos horoszkópA Kos nagyon szeret ajándékot kapni. Minden boldoggá teszi, ami színes, feltűnő, izgalmas és egyedi. Imádja a meglepetéseket. A csomagolással ugyanakkor nem érdemes hosszasan bajlódnod, ahhoz túlzottan türelmetlen, hogy értékelje a masnikra, a színes papírokra fordított erőfeszítéseidet. Őt az érdekli, amit a dobozba rejtettél. Az igazán testhez álló ajándék olyan, mint ő maga. A mindennapi, praktikusnak nevezhető karácsonyi ajándékokat rémesen unalmasnak tartja, a Kos izgalomra, kihívásra, újdonságra vágyik. Minden ajándék jöhet, ami új, így a legújabb divat szerinti ruháktól kezdve a különböző kiegészítőkön keresztül a legújabb elektronikai cuccokig és mobiltelefonig bármi biztosan felcsillantja a szemét. Az ékszereket nagyon szereti, minél nagyobb, minél fényesebb, annál jobb. Nyaklánc, óra, karkötő bármilyen alkalomra tökéletes ajándék Kos jegyű szerettednek. Mivel mozgékony, sportos típus, ezért izgalmas sportversenyekre is vásárolhatsz neki belépőjegyet. A kedvenc sportjához kapcsolódó kiegészítőknek mindenkor tud örülni, ahogyan a kedvenc csapatát ábrázoló tárgyakat is nagyra értékeli karácsonykor. Szeret főzni, a legújabb konyhai eszközök is tökéletes ajándékok lehetnek a Kos számára.

kos ajándékötlet karácsony horoszkóp

A Kos minden újdonságnak örül, és a csillogó ékszereket is nagyon szereti

A Bika (április 19. – május 20.)

bika horoszkópA Bika gyakorlatias típus, kiváló az ízlése, szereti a luxust, a kényelmet, a kényeztetést. Amikor karácsonyi ajándékot keresel neki, mindenképpen érdemes az előbbieket is figyelembe venni. Bámulatos kézügyességgel rendelkezik, a praktikus ajándékoknak örül a leginkább. Nagyon szereti a finom ételeket és italokat, szívesen hallgat zenét, még énekelni is szeret. A Bika jelszava a kényelem. El sem tudná képzelni az életét legalább egy kényelmes szófa vagy fotel nélkül, amelybe bekuckózva nézheti a kedvenc sorozatát. A meleg és finom holmikért is rajong. Kifinomult ízléséhez a kasmírból vagy a legfinomabb gyapjúból készített takaró, sál, sapka, pulóver illik a leginkább. A legtöbb Bika gyűjt valamit, a gyűjtemény pedig sosem lehet teljes, így biztos lehetsz benne, mindig vágyik egy újabb darabra. Figyelmességedet rendkívül fogja értékelni. Mivel szereti a hasát, a különleges csokoládék, egyedi bonbonok, kekszek vagy teák is igencsak felcsillantják a szemét karácsony éjjelén. Ha megengedheted magadnak, karácsonyra foglalj asztalt az egyik luxusnak számító étterembe. Hogy a meglepetés nem marad el, előre garantáljuk neked.

bika csillagjegy karácsonyi ajándék horoszkóp

A Bika imádja a luxus kényeztetést

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

ikrek horoszkópAz Ikrek nagyon kommunikatív és társaságkedvelő típus. Vidám, kedves és szeretetre méltó csillagjegy. Ráadásul talán neki a legegyszerűbb ajándékot vásárolni, mert szinte mindennek szívből tud örülni. Nagyon kíváncsi és érdeklődő, azonnal felnyitja a dobozt, ezért az ő ajándékának csomagolásával sem érdemes túlzottan sokat bíbelődni. Szívesen tanul és fejleszti magát, nagyon sokat olvas. Az érdeklődési köréhez kapcsolódó könyvekkel, izgalmas regényekkel óriási örömet okozol neki karácsonykor is. Minden izgatja a fantáziáját, ami kommunikáció. A mobilok megszállottja, ezért egy új telefonnal vagy a meglévőhöz beszerzett különféle kiegészítőkkel meglepheted őt. Bármilyen más kommunikációs kütyüt is vehetsz neki, ahogyan az összerakós, gondolkodtató játékokat is szívből értéli majd. Ha pedig eBookot vásárolnál, amelyre akár több száz könyvet is letölthet, vélhetően az örömkönnyek sem maradnak el. Szeret utazni, a fotózás is érdekli, ezért az útikönyvek, a fotós kiegészítők szintén tökéletes választás Ikrek szerettednek. A különféle dekokozmetikumokról és a parfümökről már nem is beszélve.

ikrek csillagjegy karácsonyi ajándék horoszkóp

Az Ikrek mindennek örül, ami kommunikáció

A Rák (június 21. – július 22.)

rák horoszkópA Rák nemcsak magát az ajándékot értékeli, de azt is, ahogyan átadod neki. Nála nagyon is számít a csomagolás, ahogyan a meleg, érzelmes szavak és az ölelés sem maradhat el. Nagyon melegszívű és nagyon gondoskodó csillagjegy, aki mindent megtesz a szeretteiért. Fontos a családi harmónia, és ő mindenkor szívesen tölti otthon az idejét. Imádja az ünnepeket, a karácsony különösen közel áll a szívéhez. Mivel nagyon érzelmes típus, leginkább a szívből jövő, érzelmes ajándékoknak örül. A családi fotóalbum vagy egy fotókönyv, benne a legszebb és legmeghatóbb pillanatokat megörökítve, a legkülönlegesebb karácsonyi ajándék a Rák számára. Ugyanígy meglepheted a családi nyaralásra emlékeztető ajándéktárgyakkal, amit kitehet a polcra, és gyakran nézegethet felidézve az emlékeket. Szívesen rendezgeti, szépítgeti az otthonát, ezért a romantikusan csipkézett díszpárnákkal, ágytakaróval szintén óriási örömet szerezhetsz neki. Szeret főzni, szívesen kísérletezget különleges receptekkel is, ezért szakácskönyvet vagy különféle sütőformákat is vásárolhatsz neki. Az ezüstékszerek különösen illenek az egyéniségéhez, ahogyan a finom illatszerek és fürdőkiegészítők is.

rák csillagjegy karáconyi ajándék horoszkóp

A Rák számára a család jelenti a legnagyobb boldogságot

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

oroszlán horoszkópAz Oroszlán nagyon szereti az ünnepélyességet. Az biztos, az ajándékozásnak is megadja a módját, de az örömet is elvárja érte. Ő az, aki nagyon vágyik a kitüntető figyelemre, és persze azt sem bánja, ha karácsonykor minden róla szól. A figyelmet mindenkor kivívja, sokszor már az öltözködésével is. Vitathatatlan, valóban figyelemre méltó az ízlése. Ő nem ijed meg a feltűnő színű holmiktól, szereti a divatot, amit nem követ, hanem ő diktál. Éppen ezért lepd meg őt olyan holmival, amiben csilloghat. Lehet az egy feltűnő felső vagy bármilyen kiegészítő. Az ékszereket is nagyon szereti, illetve valójában mindent, ami a luxusra emlékezteti őt. Egészen biztosan elnyered az elismerését például luxus arckezelésekre vagy manikűrre beváltható utalvánnyal. Igazán értékelni fog egy üveg különleges minőségű pezsgőt is, de az egyedi és persze kiváló minőségű csokoládénak sem tud ellenállni. A legtöbb Oroszlán hódol valamilyen hobbinak, az ahhoz kapcsolódó ajándékkal szintén óriási örömet szerezhetsz neki. Az igazi és emlékezetes meglepetéshez a legszebb és legcsillogóbb ajándékcsomagolókról se feledkezz meg.

oroszlán csillagjegy karácsonyi ajándék horoszkóp

Az Oroszlán az egyedit, a csillogót szereti

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

szűz horoszkópA Szűz is nagyon gyakorlatias csillagjegy. Kiváló az ízlése, maximalista típus, ezért érdemes alaposan megfontolnod, mivel leped meg őt karácsonykor. Nagyon szervezetten éli az életét, az egészséges életmód mindennél fontosabb a számára. Igényes a külső megjelenésére is. Mivel a praktikum különlegesen fontos a Szűznek, ezért őt is olyan ajándékkal érdemes meglepni, amit a mindennapokban is használhat. Vásárolhatsz neki különböző lakberendezési vagy ajándéktárgyakat, viszont nagyon figyelj rá, hogy azok stílusukban, színükben illeszkedjen az otthona harmóniájához. A házimunkát megkönnyítő eszközöket különösen nagyra értékeli. Sokan közöttük igazi ezermesterek, ezért a barkácseszközök szintén a Szűz legjobb ajándékai. Az olyan helytakarékos polcokkal vagy szekrényekkel is óriási örömet okozhatsz neki, amelyben tárolhatja az eszközeit. Szívesen főzőcskézik, az egészséges ételek receptjeit már-már mániákusan gyűjti, így a szakácskönyvek is mindenképpen szóba jöhetnek a számára. Egy praktikus, sok zsebes, de persze mutatós táskával vagy pénztárcával igazi karácsonyi meglepetést szerezhetsz neki, ahogyan a misztikus témájú könyvekkel, filmekkel is meglepheted őt. Bármilyen, a munkájához kapcsolódó tárgynak is roppantmód örül.

szűz csillagjegy karácsonyi ajándék horoszkóp

A Szűz meglepetéséhez kulcs a használhatóság

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

mérleg horoszkópA Mérleg imádja a meglepetéseket, minél többet kap, annál boldogabb. Éppen ezért neki minden egyes darabot külön csomagolj be, mert minél többet bontogathat, annál izgatottabb lesz. Az ízléses csomagolást is nagyra értékeli, ő sosem tépi le a papírt, hanem óvatosan bontja ki a karácsonyi ajándékokat. A Mérleg igazi társasági lény, a szépség, a stílus épp olyan fontos a számára, mint a nyugalom és megbízhatóság. A békére, a harmóniára, a lelki egyensúlyra törekszik, mindez pedig az otthonában is megmutatkozik. Nagyon szívesen dekorálja, szépítgeti a lakását, ezért minden olyan ízléses ajándéknak nagyon örül, amelyek még szebbé, még harmonikusabbá varázsolják az otthona hangulatát. Nála az egyensúly alapvetően fontos, ezért ha dísztárgyat vásárolsz, abból lehetőség szerint kettőt vagy párosan válassz. Szereti a művészeteket, nagyon kreatív és alkotó típus, ezért művészi előadásokra, tárlatokra érvényes belépőjegyek, vagy kreatív hobbijához illő ajándéktárgyak is óriási meglepetést okoznak neki. A zene elixír a Mérleg lelkének, a könnyű és lágy dallamok híve, ezért a kedvenc előadójától összeállított CD-válogatás biztosan könnyeket csal majd a szemébe – lehetőleg egyesével és ötletesen becsomagolva. Azt is imádni fogja, ha közösen készítheti el veled a karácsonyi vacsorát, majd gyönyörű és romantikus gyertyákkal díszített asztalnál együtt fogyasztjátok el.

mérleg csillagjegy karácsonyi ajándékötletek horoszkóp

A Mérleg karácsonya zenével teljes

A Skorpió (október 23. – november 21.)

skorpió horoszkópA Skorpió szereti az ajándékokat és a meglepetéseket, viszont a túlzottan előkészített, túlbonyolított ünnepekért már nem különösebben rajong. Az  ok nélkül vásárolt ajándékoknak valójában sokkal jobban örül. A karácsonyi készülődés ugyanakkor nincs ellenére, a szeretet ünnepe az ő lelkét is átjárja és meghatja. A titokzatosság, a várakozás felcsigázza a kíváncsiságát. Az ajándék leginkább akkor csillantja fel a szemét, ha izgalmasan, rejtélyesen csomagolod be. A Skorpió nagyon szeret titokzatosan megjelenni, elrejtőzni egy különleges és misztikus álarc vagy sötét napszemüveg mögé, vagy „láthatatlanná válni” egy egészen sötét színű esőkabátban. Az ilyen jellegű meglepetések lélekmelengetők a számára. Nagyon érdeklik a misztikus, rejtélyes történetek is, a láthatatlan világról szóló könyvek, de a detektív regényeket szintén nagyon kedveli. A talányos, komoly gondolkodást igényelő fejtörő játékok is tökéletes karácsonyi meglepetések a számára. A Skorpió nagyon erősen vonzódik a spirituális világhoz, minden érdekli, ami jóslás, legyen az kártya, üveggömb, varázspálca vagy bármilyen misztikus eszköz. Ő a legszexibb csillagjegy, bámulatosan vonzó és erotikus a kisugárzása. Nos, mindenféle szexi fehérnemű vagy játékeszköz kellően forró pillanatokat okoz mindkettőtöknek a karácsonyt követően is.

skorpió csillagjegy ajándék horoszkóp karácsony

A Skorpió a titokzatos ajándékokat kedveli

A Nyilas (november 22. – december 21.)

nyilas horoszkópA Nyilas rendkívül szabad és független lélek. Imád utazni, világot látni, optimista és vidám típus. A kötelezően előírt családi látogatásokért csöppet sem rajong, ugyanakkor a karácsonyi ünnep fénye és szertartásossága az ő lelkét is megérinti. A Nyilast leginkább egy újabb utazással vagy hosszú hétvégével tudod meglepni, persze csak ha engedi a pénztárcád. Rajong a sportokért is, így a kedvenc csapatával kapcsolatos mindenféle apróságnak szintén nagyon örül. Az útikönyvek mellett a térképekért, a földgömbökért, sőt a városokat ábrázoló hógömbökért is oda van, ezért bármelyik kiváló ajándék lehet számára. Boldoggá teheted azzal is, ha előfizetsz kedvenc magazinjára, ahogyan kedvenc filmjei épp így felcsillantják a szemét. Valójában minden, a szokásostól eltérő ajándékötletet díjaz. Színházba, stand up-előadásokra, koncertre váltott jegyekkel vagy a kedvenc sporteseményeire érvényes belépőkkel különleges pillanatokat szerezhetsz neki amellett, hogy nagyra fogja értékeli a kreativitásodat. Nagyon szeret kirándulni, hegyet mászni, ezért minden olyan kiegészítő vagy hasznos holmi, amelyek hasznára lehetnek mozgás közben, ugyanennyire tökéletes karácsonyi ajándékok lehetnek. Az ölelésről se feledkezz el, mert ez az, amit mindennél jobban szeret és igényel.

nyilas ajándék horoszkóp karácsony

A Nyilas az utazás szerelmese

A Bak (december 22. – január 19.)

bak horoszkópA Bak rendkívül gyakorlatias típus. Ő az egyszerűség, a kényelem és a pratikusság híve. Nagyon szereti a meleg és puha holmikat. Az ajándékozáskor a csomagolás sem kerüli el a figyelmét, esetében szintén érdemes a masnikra is időt fordítanod. Leginkább a hétköznapokban is használható ajándéktárgyakat értékeli, de a kényelem mindenkor elsődleges. A meleg és puha törölközők, takarók, papucsok szó szerint is melengetik a lelkét. Ha pedig még a monogramját is belehímezteted, valósággal repesni fog az örömtől. A Bak is nagyon szereti a gyapjú- és kasmírpulóvereket, kabátokat, kesztyűt, sapkát, sálat. Minél finomabb és természetesebb anyagból készül a karácsony holmi, annál jobb. Ha még házi forró csokit is készítesz neki, valósággal szóhoz sem jut majd a meglepetéstől. Ha belefér a karácsonyra fordított keretbe, Bak szerettednek ékszert is vásárolhatsz. Az aranyat nagyon kedveli, hiszen tartós, maradandó és értékes. Amit gyűlöl, az a meglepetés buli. Még akkor se rendezz neki ilyesmit, ha a születésnapját karácsony környékén ünnepli. Ő kiszámíthatóság, a megbízhatóság mintaképe, a váratlan meglepetések nála öröm helyett inkább kínos feszengést váltanak ki. Ünnepeljetek kettesben, a karácsony így lehet tökéletes.

bak ajándékötlet karácsony horoszkóp

A Bak a praktikus ajándékok híve

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

vízöntő horoszkópA Vízöntő igazi egyéniség, eltér a többi csillagjegytől, az átlagostól. Különc és szabad lélek, újító, forradalmár, intelligens, vidám és persze nagyon szerethető típus. A megszokott, kötelezően előírt és elvárt dolgoktól borzasztóan viszolyog, ellenben az, egyedi és szokatlan ajándékokat nagyra értékeli. Szereti a divatot, az újdonságokat, a számítógépes kütyüket, de vonzódik a csillagászathoz is. A ritkaságnak számító könyvek esetében mindenképpen szóba jöhetnek a választáskor. Érdekli őt az ezotéria, ezért például ritkának számító tarot kártyákkal szintén meglepheted őt, de a személyre szóló asztrológiai elemzés, horoszkóp biztosan felcsillantja a szemét. Nagyon szereti az aromaterápiát, a finomabbnál finomabb illatokat. Egy olyan csillagászati távcső, amivel az ablakból fürkészheti az égboltot és a bolygókat egyenesen káprázatos ajándék a Vízöntőnek. A legújabb szoftverekkel, telefonokkal is igencsak megható pillanatokat okozhatsz neki. Ugyanígy különleges és egyedi ajándék lehet a számára, ha elviszed kedvenc tervezőjének divatbemutatójára, ahogy koncertjegyekkel is hatalmas meglepetést okozhatsz neki. Ha megengedheted magadnak, VIP-belépőt vásárolj, hiszen azzal kedvenc előadójával is találkozhat, így az ajándék pedig életre szóló élménye lesz neki.

vízöntő karácsonyi ajándék

A Vízöntő a szokatlan karácsonyi ajándékokat szereti

A Halak (február 19. – március 20.)

halak horoszkópA Halak álmodozó, romantikus és érzelgős csillagjegy. Erősen vonzódik a művészetekhez, a spiritualitáshoz, nem mellesleg nagyon kreatív típus. Szereti a fotóalbumokat, ezért ilyesmivel megható pillanatokat okozhatsz neki karácsonykor is. A scrapbook különösen vonzó ajándék lehet neki, hiszen kifejezetten értékeli a különleges, kézzel készített ajándékokat. Ha szeret fotózni, fényképezőgéppel vagy a már meglévőhöz kapható különböző tartozékokkal, szűrőkkel, objektívekkel is meglepheted őt. Imádja a finom illatokat, ha valakinek, akkor a Halaknak mindenképpen érdemes parfümöt vásárolni karácsonyi ajándékba. A romantikus pillanatokat fokozhatod különböző illatgyertyákkal vagy fürdősókkal, olajokkal. A csobogókat is imádja, ahogyan az akváriumoknak sem tud ellenállni. Mindenféle fürdőszobai kellék és tárgy olyan egyedi meglepetés lehet, amit a Halak nagyon szeret és értékel. Kedvenc kristálya az akvamarin, amelyet ékszerbe foglalva le sem veszi többé a nyakából vagy az ujjáról. A kettesben töltött romantikus, gyertyafényes estétől éppen annyira meghatódik majd, mint egy finomságokkal teli ajándékkosártól. A meleget ő is nagyon szereti, a puha és meleg takaróba bármikor szívesen kuckózza be magát, persze, ha teheti leginkább veled együtt.

halak ajándék horoszkóp

A Halak a finom illatok megszállottja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top