Tuti Tippek

Öltöztesd te is cicis díszbe a karácsonyfádat!

Fura karácsonyfadíszek lepték el az internetet.

Azt eddig is tudtuk, hogy az internet végtelen és kimeríthetetlen választékkal kecsegtet, ha fura dolgokat szeretnénk találni. De olykor-olykor azért még mindig el tudunk csodálkozni. Például azokon a karácsonyfadíszeken, amelyeket az Etsyn árul valaki. A dekorációk ugyanis melleket formáznak. Bizony, kézzel kötött cicikkel díszítheted idén a karácsonyfádat, ha kedved szottyan hozzá. Bár hallottunk mostanában hasonló melldíszekről, de azok igaziak.

Forrás: Etsy/SPILTHdesign

Az Etsy-eladó a különlegességeit szórakoztatónak és könnyűnek írja le, melyek kitűnő választásnak bizonyulnak szerinte, ha stílusosan akarjuk megünnepelni a karácsonyt. Szerencsénk van, mert több színben is kapható a melldísz, amely persze bimbóval is rendelkezik nyilvánvalóan. De ami a legfontosabb, hogy stresszlabdának is használhatjuk, ahogyan fel is hívják erre a figyelmet a leírásban. 

Mi még nem ocsúdtunk fel teljesen a képen látott tartalomtól, ezért még gondolkodunk egy kicsit, akarunk-e 2800 forintért műmelleket fogdosni vagy a karácsonyfánkon látni.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top