Tuti Tippek

Félmillióért vett karácsonyi ajándékokat a kutyájának ez a gazdi

Hiába van két gyereke, két unokája na meg egy férje, az 52 éves nő számára mindig a kutyája lesz az első.

Josie Carter nem szégyelli bevallani, hogy csivava kutyája, Queenie mindennél fontosabb a számára. „A kutyám a világom közepe. Amit Queenie akar, megkapja. És elég drága ízlése van!” – nyilatkozta a kétgyermekes anyuka és nagymama, miután kiderült, hogy kutyájának több mint félmillió forintért vásárolt be karácsonyra.

„A karácsony a kutyáról szól, és senki másról. Ezt tudják a gyerekek és az unokák, sőt a párom is. Semmilyen összeg nem pocsékolás!” – tette hozzá a szerető gazdi, és nem túlzott: Queenie nemcsak saját karácsonyfát kap karácsonyra, de mérhetetlen mennyiségű ajándékot is. Az idei meglepetései között például 3 kabát, designer kutyacsizma, masszázsutalvány, sőt kutyáknak gyártott prosecco is található. 

A család azonban egyáltalán nem nézi jó szemmel a költekezést. Az ellen is minden évben tiltakoznak, hogy Queenie velük együtt, az ünnepi asztalnál fogyassza el a vacsoráját, de gazdija hajthatatlan. 

thesun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top