nlc.hu
Tuti Tippek

Drága, luxus karácsonyfadíszek

Szemtelenül drága karácsonyfadíszek – Milliós tétel alatt a karácsonyi dekor velük nem állna meg

Ilyenek a karácsonyfadíszek luxusszinten.

Mivel díszíthetjük fel karácsonyfánkat, ha a pénz nem számít? Rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre! Egyedi készítésű gömbökből, szikrázó üveg karácsonyfadíszek közül és a fenntarthatóság jegyében luxus raffiafigurákból is válogathatunk, de előre szólunk, plafonig érő fenyőfánk díszítése velük biztosan nem áll meg milliós tétel alatt. Mutatjuk az opciókat, melyektől biztosan leesik az állad.

Joanna Buchanan karácsonyfadísz – 14 500 Ft

Joanna Buchanan karácsonyfadísz

Joanna Buchanan karácsonyfadísz

Gyors bemelegítésként hoztuk ezt a kis díszt, a világutazó lakberkirálynőtől, Joanna Buchanantól. Árát tekintve egészen baráti, a luxusáruházak kínálata valahol itt kezdődik, de lássuk, mit kapunk a pénzünkért: műgyöngyökből álló függődíszt, üvegdíszekkel kirakott, aranyozott fejjel, selyemszalagon. 

Murano üveggömb – 24 000 Ft

Murano üveggömb

Murano üveggömb

A világhírű olasz üvegmanufaktúránál is válogathatunk a gömbökből, igaz, nem limitált díszek, de mégis csak muranói. Ez a konkrét típus még valódi ezüst részeket is tartalmaz és természetesen ott vannak a tipikus mintázatok is, melyek jellemzik a márkát.

Mercedes Salazar raffia szarvasok – 26 600 Ft

Mercedes Salazar raffia szarvasok

Mercedes Salazar raffia szarvas

A kolumbiai művész azzal vált világszerte ismertté és keresetté, hogy hazája tradicionális szövési technikáját ötvözte az ékszerek és lakberendezési tárgyak legutolsó trendjeivel és elvárásaival. Így születnek raffia alkotásai is, mint ez a kis szarvas karácsonyfadísz, melyből négyet kapunk egy szettben. Semmiségnek tűnhet, de legalább törhetetlen dísze lehet a fának.

Juliska gömb – 29 800 Ft

Juliska gömb

Juliska gömb

A cseh Juliska üvegmanufaktúra egyértelműen a luxusszintet célozza meg dísztárgyaival, idén karácsonyra például ilyen szájjal fújt, kézzel festett gömbdíszeket kínál. A karácsonyi tájjal díszített gömbből mindössze 500 készült, de gondolkodhatunk szettben is, még van másik két minta belőle. 

Lalique medál – 39 700 Ft

Lalique medál

Lalique medál

A helyzet az, hogy ezt a medalliont csak érdekességként mutatjuk, piros változata ugyanis már mind elfogyott. Megértjük, igazán szép, a mikulásvirág találó választás volt a francia ékszerháztól.

Swarovski csillag – 39 900 Ft

Swarovski csillag

Swarovski csillag

A pazar üvegdíszeiről és ékszereiről ismert márkánál is álomszép karácsonyfadíszeket találunk, igazi luxus mind. Az idei kollekció egyik kiemelkedő darabja ez a csillagdísz, mely aranyozást is kapott.

Bombki Három királyok – 48 500 Ft

Bombki Három királyok

Bombki Három királyok

Egy felkapott angol manufaktúra, a Bombki remeke ez a trió, a Három királyok luxus kiadásban, üvegből elkészítve. A lista többi eleméhez képest pedig egészen jutányos az ára, végső soron három díszt kapunk ötvenezerért, nem egyet.

Baccarat csillagdísz – 48 500 Ft

Baccarat csillagdísz

Baccarat csillagdísz

Az 1764-ben alapított francia üveggyár fennállása óta minden, magára valamit is adó kastélyt feldíszített már kristálycsilláraival és más dekorációs tárgyaival, természetes, hogy a karácsonyfák számára is tartogat minden évben néhány különlegességet. Az idei kollekció része ez a húszkarátos arannyal díszített csillag, mely selyemszalagon, díszdobozban érkezik.  

Christofle csúcsdísz – 97 500 Ft

Christofle csúcsdísz

Christofle csúcsdísz

A betlehemi csillag ihlette ezt az ezüstözött csúcsdíszt, mely az 1800-as évek közepén alapított, párizsi ötvös és étkészleteket gyártó vállalat remeke. Jó hír, ingyen postaköltséggel érkezhet meg hozzánk is. 

Buccellati jégcsap karácsonyfadísz – 153 834 Ft

Buccellati jégcsap karácsonyfadísz

Buccellati jégcsap karácsonyfadísz

A karácsonyra nem csak a home decor márkák készülnek, mindenki rástartol a karácsonyi ragyogásra, legyen szó divatházról vagy ékszermárkáról. A milánói luxus ékszerház, a Buccellati kínálatában találjuk ezt a pazar jégcsapdíszt, ami muranói üvegből készült, akasztója pedig tiszta ezüst. Nem kell aggódni, nem fogja uralni az egész fát, mindössze 11 centi a magassága.

Még több luxus

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top