nlc.hu
Tuti Tippek

Csetepaté egy Aldiban

Karácsonyi csomagolópapír tekercsekkel ütötték egymást a vásárlók egy Aldiban – videó

Csúnya vége lett egy vitának. Videón a dulakodás.
csomagolópapír,

Megdöbbentő jelenet zajlott a minap egy nyugat-londoni Aldiban. Karácsonyi csomagolópapír tekercsekkel estek egymásnak vásárlók, úgy kellett szétválasztani őket a biztonsági őröknek és az eladóknak.

Az egyik vevő által rögzített felvétel szerint két nő vitája durvult el olyannyira, hogy egyikük már csomagolópapír tekercsekkel hajigálta a másikat. A dobálózót a társaságában lévő nő is a segítette: felváltva vették össztűz alá a másik pénztárnál tartózkodó „ellenfelet”. Folyamatosan nyúltak újabb és újabb tekercsekért, az Aldi munkatársai pedig kétségbeesve igyekeztek megfékezni őket.

A csetepaté oka nem derült ki.

A közösségi médiában fűtőtűzként terjedt felvételhez többen azt fűzték hozzá viccesen, hogy ez már azt mutatja, elkezdődött a karácsonyi bevásárlási szezon. Mások pedig azt jegyezték meg, hogy a 99 pennys (átszámítva 429 forintos) karácsonyi csomagolópapírért érdemes megverekedni.

Az ajándékok csomagolópapírjának amúgy nem kell a kukában végeznie az ünnepek után. Korábban megmutattuk már, hogy mennyi mindenre jó a csomagolópapír, hogyan vehetjük hasznát a konyhában, és hogyan készíthetünk belőle lakásdíszt. 

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top