nlc.hu
Tuti Tippek

A világ legszebb karácsonyfái

Ez a világ 10 legszebb karácsonyfája

Máris kezdődik az advent, egyre több városban állítják fel a szebbnél szebb karácsonyfákat. Mi ezek közül is összeszedtük a 10 legjobbat.
Ezek a világ legszebb karácsonyfái

Idén minden eddiginél magasabb az ország karácsonyfája, amelyet Hajdúszoboszlóról szállítottak Budapestre, és előtte 40 évig Zsuzsa asszonyék kertjét díszítette. Mivel hétvégén kezdődik az advent, nemcsak nálunk, hanem világszerte sok helyen felállították már a közterületeken a karácsonyfákat.

Persze, a Rockefeller Center karácsonyfáját mindenki ismeri. Gyönyörű szép, impozáns és a szánk tátva marad a látványától. De érdemes ezen túl is körülnézni a világban, ami a karácsonyfákat illeti – mi pedig pontosan ezt is tettük. Az alábbi galériában Ázsiától Európán át Amerikáig összeszedtük az idei év tíz legszebb karácsonyfáját. Vannak köztük hagyományosan díszített darabok, fényjátékok, és egy egészen rendhagyó darabja is a listának. Jó gyönyörködést kívánunk!

Ezek a világ legszebb karácsonyfái
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top