nlc.hu
Tuti Tippek

Nyári ruhában karácsonyi céges partira?

Megosztja a netet ez a karácsonyi partiruha

Egyesek szerint túlságosan sokat mutat.

Egy bristoli nő divattanácsot kért a Redditen egy ruhával kapcsolatban. Arra kérdezett rá, hogy a halványzöld, asszimetrikus ruháját, amit nyáron viselt egy esküvőn, felvehetné-e a céges karácsonyi partira. Fotót is mutatott magáról, hogyan áll rajta az ominózus öltözék.

 „Nincs túl sok ruhám, ami tetszik. Nehéz olyat találnom, amiben jól érzem magam, és ami jól passzol rám a mellem és a fenekem miatt” – indokolta, miért ragaszkodik ehhez az öltözékhez.

ruha

Nyári ruhában céges karácsonyi buliba? – Forrás: Reddit/@peregrine_midnight

A kommentelők dicsérték a ruhát. „Gyönyörű, és gyönyörűen is nézel ki benne, de szerintem egy kicsit túl nyárias egy karácsonyi bulihoz. Gondolom, ez függ a helyszíntől és a dress code-tól is” – írta egy hozzászóló.

Sokan viszont az javasolták, hogy „téliesíteni” kellene a ruhát, azaz sötétebb színű kiegészítőkkel (mint például egy sötétzöld kendő vagy kardigán, egy sötétebb cipő és harisnya) feldobhatná. Akadt olyan hozzászóló, aki műszőrme dzsekit vagy műszermű kabátot, esetleg egy csillogó blézert ajánlott hozzá, de tanácsolták neki, hogy piros, fehér, ezüst vagy arany kiegészítőket is választhat a borsmenta színű ruhához.

 

Néhányan azonban túl merésznek tartották a ruhát egy céges partihoz. „Imádom a ruhádat, de túl mély a dekoltázs, illetve az oldalán lévő felvágás is túl sok egy munkahelyi rendezvényre, azaz túl sokat mutat mellből és lábból. Nyári ruhaként még rendben van, de egy céges bulira már kevésbé felel meg” – figyelmeztették.

Akadt olyan kommentelő, aki mindezeken túl inkább a posztoló egészségéért aggódott. „Gyönyörű a ruha, de nem fogsz benne megfagyni?” – kérdezett rá.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top