nlc.hu
Tuti Tippek

Divatos karácsonyi kiegészítők

Csicsás pulóverek és kristályos testláncok – Ezek a szezon karácsonyi kiegészítői

Hivatalosan is megkezdődött a karácsonyi visszaszámlálás, úgyhogy Ideje, hogy beújíts néhány olyan holmit a szezonra, ami az ünnepi megjelenésedet felejthetetlenné teszi!

Ünnep vagy sem, az ember nem vásárol össze ész nélkül mindent a karácsony közeledtével, ez persze nem jelenti azt, hogy egy-egy újdonság ne kerülhetne be a kosaradba. Csupa olyan kiegészítőt mutatunk, amikkel feldobhatod a megjelenésed a karácsonyi bulikban, sőt, akár egy olyan hétköznapon is, amikor úgy érzed, szükséged van némi támogatásra ezen a fronton.  

Villantsd a hajadat! 

Szuper frizuratippeket lehet találni Instagramon és Pinteresten, amikkel aztán az ember szabadidejében kedvére kísérletezhet, de ha nincs kedved ezzel bajlódni, egy csattal, hajpánttal vagy akár egy hajékszerrel is sokat tehetsz azért, hogy egy kicsit feltuningold a tincseidet. Ebben az esetben nincs szükség kézügyességre, sem hosszú hajra, elég csak egy mosás és szárítás ahhoz, hogy a végeredmény jól nézzen ki. Az pedig, hogy egy visszafogottabb hajgumi, vagy egy szarvasos hajpánt mellett teszed le a voksodat, teljesen rád bízzuk, ilyenkor az extrémebb darabok is minden további nélkül megengedettek. 

Karácsonyi kiegészítő
Megnézem
Összes kép (6)

Ékszerek nélkül egy lépést se

A karácsony nem a szerénység és a visszafogottság ünnepe, már ami a külsőséget illeti, pláne nem a szilveszter, ami aztán tényleg az extravagancia jegyében zajlik. Ez jól látszik az idei kínálaton is. A szokásos cuki téli kiegészítők mellett megjelentek idén a nagy, látványos, hangsúlyos fülbevalók, nyakláncok és karkötők, amik egy egyszerűbb szettet is képesek tündökléssel felruházni. Ezek a darabok látványosak, és pont arra valók, hogy az ember kitűnjön a tömegből, vagyis tudni kell viselni őket, de a jó hír, hogy erre bárki képes, egyszerűen csak az arányokra kell figyelni. Ami a színvilágot illeti, idén abszolút a fémes, inkább ezüstös árnyalatok dominálnak, az arany picit háttérbe szorult, és ha már mainstream ékszerkínálat, akkor a strasszos, cirkóniával díszített darabok most mindent visznek, ezekkel nem lőhetsz mellé. 

Karácsonyi kiegészítő
Megnézem
Összes kép (7)

Extrázz!

Ha még a fentieknél is extrábbat keresel, akkor az a jó hírünk van, hogy a testláncok különböző variációi most nagyon mennek, szinte minden divatüzlet vállfáin ott virítanak az egyes darabok. A testláncok pár éve, időről időre fel-felbukkannak, azonban eddig áttörést nem nagyon sikerült elérniük, valószínűleg pont azért, mert annyira különleges kiegészítőkről van szó, hogy a mindennapokban nem igazán lehet őket kihasználni. Azonban az ünnepi szezon remek lehetőséget nyújt arra, hogy végre éles bevetésre küldd őket! Itt arra érdemes figyelni, hogy a kevesebb több, azaz, ha testlánccal díszíted a megjelenésed, az outfited ne vidd túlzásba, inkább egyszínű, letisztult szettek mellé ajánlott. Ám az abszolút kedvencünk, hogy a kis fekete is pillanatok alatt egy egészen új arcát mutathatja meg, ha egy ilyet dobsz fel hozzá, úgyhogy ne félj tőle! 

Karácsonyi kiegészítő
Megnézem
Összes kép (6)

Az önkifejezés hat árnyalata

Ha az egyéb kiegészítőket vesszük górcső alá, akkor leginkább két típussal lehet találkozni: a viccessel, ami a giccs netovábbja és a csillogóval. Ezek azért jók, mert tényleg mindenki megtalálhatja az alkalomnak megfelelőt anélkül, hogy az egyéni stílusáról le kéne mondania. Például a munkahelyed megköveteli az elegáns öltözködést, de ilyenkor belefér egy kis játékosság? Dobd fel a fehér blúzodat egy nyakkendővel! Vagy pont arról van szó, hogy mindenkinél jobban kitűnj a tömegből? Mit szólnál egy műszőrme boához? Az önkifejezés ezeknél kezdődik csak igazán! 

Karácsonyi kiegészítők
Megnézem
Összes kép (6)

Mark Darcy után szabadon

Egyetlen karácsonyi válogatásból sem hiányozhatnak a ronda karácsonyi pulcsik, amik már-már védjegyévé váltak az ünnepi időszaknak. Rég nem csak Mark Darcy és Bridget Jones kiváltsága ilyet viselni a hangolódás során, saját jogukon is igazi sikerszériát futottak be, ami nemes egyszerűséggel annak köszönhető, hogy valóban jó kedvre derítenek. Nem kell túlgondolni, ha megakad a szemed egy olyanon, amiről biztosan feltételezed, hogy az ünnep része lehet hosszú éveken keresztül, akkor csapj le rá! Ja, és vedd figyelembe, minél rondább, giccsesebb, színesebb, annál jobb, itt pont ez a lényeg! 

Karácsonyi pulcsi
Megnézem
Összes kép (7)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top