nlc.hu
Trend

Karácsonyi divat 2023

Karácsonykor ne öltözz diszkógömbnek!

Körülnéztünk, milyen alkalmi ruhákat kínálnak a népszerű üzletek az ünnepek közeledtével.

Az ünnepi készülődésnek része nemcsak a menü megtervezése, az ajándékok beszerzése, hanem az is, hogy előbb vagy utóbb elkezdünk gondolkozni, mit viseljünk majd a karácsonyi összejöveteleken, a céges bulitól kezdve a szentestén át a családlátogatásokig. És mivel nem kérdés, hogy szeretnénk csinosak lenni, jól mutatni az évnek ezen a meghitt és szép ünnepén, ezért az sem csoda, hogy szívesen szerzünk be valami új holmit, ha van rá lehetőségünk. 

Aki mostanában beteszi a lábát bármilyen ruhaboltba, két dologra mindenképpen készüljön fel: a tömegre, illetve a mérhetetlen mennyiségű flitterre. De ellenálltunk a harsány csillogásnak, meghagyjuk azt inkább a szilveszternek. Karácsonyra koncentrálva olyan darabokat kerestünk, amelyek elegánsak, visszafogottabbak.

H&M

Az egyedüli üzlet, ahol mindkét jellemző karácsonyi színből találtunk kényelmesnek tűnő, mégis elegáns ruhát. A karcsúsított, test vonalát követő, de mégsem tapadós darab zöld és piros színben is meglehetősen baráti áron, 6.995,- Ft-ért kapható. Tökéletes választás egy klasszikus szövetnadrág egy csinos blúzzal, ráadásul később is sokféleképpen kihasználható mindkettő. A blúz 6.995 forint, a nadrág pedig 10.995 forintba kerül. Aki pedig az örök darabra, a „kis feketére” esküszik, az talál magának szép, egyszerű vonalú példányt 5.195 forintért.

Zara

Egyértelmű sláger az elegáns ruhák között a deréktájt kissé húzott fazon. Ez nem csak karcsúsít, de akkor is jól jön, amikor nehezebb már behúzni hasunkat a vacsora után. Kimondottan elegáns a bézs színű maxi fazon 11.995,- Ft-ért, a fázósabbaknak pedig az ujjatlan viselet helyett az olajzöld színű, hosszú ujjú, kissé emeltebb nyakú darabot az előzővel megegyező áron. Itt is találunk klasszikus feketét is, az ára 10.995 forint. Ha szereted a csillogást, de mégis szívesen maradnál visszafogott, akkor érdemes fontolóra venned ezt a miniruhát, amelyen az apró, ezüst pöttyök csak kellemesen, tompán fénylenek.

New Yorker

Aki ebbe az üzletbe látogat, leginkább szilveszteri és hétköznapi viseleteket talál majd, némi nehézség árán viszont végül sikerült vadásznunk pár karácsonyra is alkalmas holmit. Ez a fekete, bársonyos anyagú felső szépen mutat egy fekete, szűk szoknyával. A felsőrész különlegessége, hogy viszonylag rövid derekát gyöngyök díszítik. A felső ára 8.290 forint, a szoknyáé pedig 4.290 forint. Kissé kihívó mind a dekoltázs, mint a szűk fazon miatt ez a bársonyos ruha, de csinosan mutat, ára pedig 8.290 forint. Ha pedig valami egyszerűbb dologra vágysz, akkor tunikaként viselheted ezt a hosszú, övvel ellátott, zöld blúzt 8.290 forintért.

Reserved

Gyönyörű, elegáns és kényelmes is az ezüstösen fénylő, ejtett nyakú, ujjatlan maxiruha. Sajnos az árát is megkérik, 17.995 forintot kell majd fizetned érte a kasszánál. A fekete, húzott derekú, ujjatlan ruha szintén kimondottan csinos, némileg kedvezőbb, 11.595 forintos áron kínálják. Ha egyszerűbbre vágysz, akkor a rozsdabarna ruhát ajánljuk neked, melyen szépen mutatnak az apró díszítések, akciósan 6.995 forint az ára. Nem harsányan csillogó, hanem tompa fényű flitterekkel díszített bársonyos anyagú tunikát vagy miniruhát pedig 13.995 forintért vihetsz haza és tündökölhetsz benne az ünnepen.

Bershka

 

Ha klasszikus, elegáns darabokra vadászol, akkor nem ez lesz a te helyed. Sportosabb, fiatalosabb és dögösebb holmikat viszont az ünnepre is találsz majd. Ez a piros ruha talán nem lesz a nagymamák kedvence a kivágások miatt, párodnak viszont minden bizonnyal tetszeni fog. Ára 11.595 forint. Egy rövidített derekú, selymes fényű, fehér blúz jól mutat a bőrhatású, fekete nadrághoz. A blúz 6.995 forint, a nadrág pedig 10.995 forint Fekete szövetnadrág és fehér, dekoltált pulcsi? Ha ez a te világod, akkor itt megkaphatod a felsőt 8.995 forintért, a nadrágot pedig forintért.

Mango

Színekben és fazonokban is izgalmas a Mango kínálata. Gyönyörű párosítás a zöld, csillogó felső egy klasszikus fazonú, fekete szövetnadrággal. Előbbi 12.995 forint, utóbbi pedig 16.995 forint. Szintén nagyon dekoratív, akár az előbb mutatott nadrággal párosítva a fehér, enyhén flitteres blúz, vagy a mélypadlizsán színű, bársonyos felső. És egyszerű, de szép árnyalatú és kényelmesen elegáns a piros, átkötős ruha is, sajnos meglehetősen költségesen, 19.995 forintos áron.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top