nlc.hu
Trend

A szezon legértelmezhetetlenebb partiruhái

Karácsonyozzon ebben a botos jeti felesége! – A szezon legértelmezhetetlenebb partiruhái

Ha fürdőszobaszőnyegnek öltözve mennél karácsonyozni a nagyihoz, esetleg két lábon járó, csillogó kotonként köszöntenéd az új esztendőt, a fast fashion boltok kínálatában találsz ennek megfelelő ruhákat…

Felkutattuk a legismertebb fast fashion márkák idei ünnepi kollekcióinak legértelmezhetetlenebb partiruháit és nem féltünk felpróbálni. Íme, így mutatnak a csillám-, toll- és szőrszörnyek a profi divatfotókon és a kiábrándító valóságban!

Remek gondolat, hogy a sok testre cuppanó ruha mellett kapni lezserebb szabásút is, ám ez az ingruha a megcsúfolása mindennek. Az anyagánál csak a flitterek rögzítésének minősége szörnyűbb. Dupla műszálas anyagot képzeljetek el, mely mindegyike rongyként lóg, emiatt a ruha esése zsákszerűen semmitmondó. Arról nem is beszélve, milyen mennyiségű és minőségű dezodorra lenne szükség, ha a szilveszteri a bulit ebben a poliészter cuccban szeretnénk letolni.

flitteres ingruha divatfotón és a valóságban

Fotó: H&M/nlc

Az ünnepi szezon divatjának kötelező darabjai a flitteres ruhák, amivel alapvetően nincs is semmi gond, hiszen mind a karácsonyi összejövetelekre, mind a szilveszteri bulikra passzolnak. Persze a műfajnak jócskán akadnak vadhajtásai, mint például ez a ruha, melyet mintha egy varietéből szöktettek volna, egyenesen a hetvenes évekből. Az egyébként is meglehetősen erőszakos tónusú arany alapot még szivárványos hullámokkal is megküldték, melynek következtében a holmi kifejezetten retinaszaggató látványt nyújt.

Partiruha divatfotón és a valóságban

Fotók: H&M/nlc

Tudom, a mini ruha divatos, na de ez?? A jó ízlést, netán az eleganciát hírből sem ismeri ez a szexiskedő kotonruha, amiben nem hogy leülni nem lehet, de bármilyen mozgás hatására megindul az anyag combról fel, mellről lefelé. Lehet, hogy Kim Kardashian szerint ez a fazon a menő, de lányok, tartsuk magunkat egy ilyen rongynál többre.

arany miniruha bolti fotón és a valóságban

Fotó: Bershka/nlc

A sötétbarna az a színárnyalat, melynek a lehető legrosszabbul áll a csillogás. Igazából semmi szükség nincs arra, hogy csillámos ruhákat sötétbarnában gyártsanak, ugyanis ha már mindenképp ebben a színvilágban gondolkodunk, kiválthatók a sokkal sikkesebb rezes árnyalatokkal, de mutatós alternatívájuk lehet a sötétzöld és persze a fekete is. Ennek a ruhának ráadásul nem csak a színe indokolatlan, de a húzott-ráncolt kialakítás is, melytől olyan hatást kelt, mintha csak hevenyészve öltögették volna össze az anyagot. Erre a holmira igazán kár volt pazarolni még ezt a ronda anyagot is.

Partiruha divatfotón és a valóságban

Fotók: Pull&Bear/nlc

Azt mondják, a mellrészen díszített ruhák optikailag nagyítják a ciciket. Nos, határozottan állíthatom, e kitétel erre a virágbimbós felsőre biztosan nem vonatkozik. Értem, hogy a Schiaparelli-féle szürreális designt menő másolni, na de ezek a megfáradt műrózsák mégis milyen szögből, hogyan képesek előnyösen állni bárkinek? Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a hozzá ajánlott flitteres szoknya konkrétan zörög, az anyag pedig, ami megkapta a pikkelyborítást, azt hiszem, az eddigi legrosszabb, amivel valaha találkoztam, pedig volt már szerencsém sok mindenhez.  

virág rátétes felső divatfotón és a valóságban

Fotó: H&M/nlc

Ez a ruha három aktuális irányzatot, a csillámos, az aszimmetrikus és a cutout trendet egyesíti. Teszi mindezt meglehetősen hervasztó módon. Azon pedig persze lehetne vitatkozni, mennyire érvényes vagy sem a csupasz has kivillantása így decemberben.

Partiruha divatfotón és a valóságban

Fotók: Pull&Bear/nlc

Már vállfán látva is sejthető volt, hogy ez a ruha egy nagy melléfogás, ám csak felvéve derült ki igazán: a végeredményt senki nem csekkolta a márkánál, és igazán jó divatfotósuk van. A puffos rátét egy silányul gumírozott organzahalom, ami rémesen fénylik, és igazán sem letolva, sem vállra húzva nem néz ki jól. Ám még ezt is megbocsátanám neki (na jó, nem), ha maga a ruha nem lenne rettenetesen elszabva. Peckesen kemény műmellek hiányában nincs, ami a helyén tartsa a méretéhez képest aránytalanul bőre szabott felsőrészt, miközben a combra úgy cuppan, hogy lépni sem kényelmes benne. Hátnál eláll, a hónalj kivágása rémes, és minderről ez a dekoltázsra csúszott, túlméretes hajsapka sem vonja el a figyelmet. 

fekete bársony ruha divatfotón és a valóságban

Fotó: Zara/nlc

A divatfotón, szélgép előtt meglehetősen kecsegtetően néz ki, a valóságban viszont annál lelombozóbb látványt nyújt ez a tollat imitáló anyagból készült, ám leginkább megtépázott fürdőszobaszőnyegre hasonlító partiruha. Bármerre is jársz azonban benne, nyomot hagysz majd magad után, ugyanis a szálak folyamatosan potyognak belőle. 

Partiruha divatfotón és a valóságban

Fotók: Reserved/nlc

Higgyétek el, ez a ruha nem a  fekete bokacsizmám miatt néz ki rosszul. Szegény párát a legszebb Manolo Blahnik tűsarkú sem tenné vonzóvá, egész egyszerűen túl sok, amit kapott a tervezőitől. A flitteres ÉS rojtos ruhák tudnak egészen jól is kinézni (helló, dresszkorszak), a huncutul rövid rojtok azonban itt akkorára nőttek, mint egy térelválasztó függöny. Vagy csak folyamatosan mozgásban kell lenni és akkor majd libben ide-oda?

rojtos flitteres ruha divatfotón és a valóságban

Fotó: H&M/nlc

Egy shaggy szőnyeg és egy suba bizarr szerelemgyereke ez a kreáció, melynél el sem lehetne képzelni tökéletesebb karácsonyi ruhát a botos jeti felesége számára.

Partiruha divatfotón és a valóságban

Fotó: Mohito/nlc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top