nlc.hu
Trend

Szilveszteri divat 2023

Szilveszterkor jöhetnek a flitterek

Ha nem tudod, mit viselj szilveszter éjjel, de biztos szeretnél lenni abban, hogy trendi és divatos leszel, akkor egyetlen mottót elegendő észben tartanod: flitter!
Flitter

Bármely fast fashion üzletbe is tévedsz, káprázni fog a szemed a ragyogástól, akkorát tarolnak a csillámok, az arany és ezüst színek. A flitterek szerelmesei számára az idei ünnep maga a Kánaán. Körülnéztünk, mi a kínálat, mik azok a darabok, amelyekre érdemes felkapnod a fejed.

H&M

Az elegáns és a brutálszexi irány is képviselteti magát a kínálatban. Ha az utóbbi felé húz a szíved, akkor neked találták ki ezt a falatnyi, flitteres szoknyát, hozzá pedig dögösen mutat a hátat szabadon hagyó, fehér top. Aranyfényű, szűk midiszoknya a hosszabb fazon kedvelőinek, kiegészítve a pánt nélküli, mellnél gyöngydíszes toppal. Aki pedig kissé konzervatívabb vonalban gondolkozik, válassza a deréktájon ráncolt, ezüstös, hosszú ujjú ruhát, nem fog mellényúlni vele.

 

Reserved

Ha még a csillogásnál is feltűnőbb megjelenésre vágysz, akkor ez a bolt lesz idén a te helyed! Ez a hosszú, alul tollal díszített, neonpink koktélruha ugyanis kizárt, hogy ne vonjon megára minden tekintetet. Szintén látványos az apró, csillogó flitterekből kivarrt, szó szerint ragyogó, elegáns fazonú ruha. Még ékszert sem kell viselned majd hozzá. Persze akkor sem maradsz vásárfia nélkül, ha diszkrétebb belépőt szeretnél. Ez a klasszikus kis fekete egy rendhagyó kivágással és a nyak díszítésével válik különlegessé.

 

Mango

Itt is nagy hangsúlyt fektettek a tervezők a szikrázó fényekre és anyagokra. Ezüst miniszoknya fekete, láncos, hátat szabadon hagyó toppal? Sok férfi fog örülni a látványnak. Ha a flittert nem, de a hagyományos színeket már annál inkább unod, akkor ez a pink ruha telitalálat lesz számodra. Szűk, rövid, de cseppet sem frivol. Szuperizgalmas választás ez a bő szárú, csillogó, mélyen dekoltált, hosszú ujjú overall. Nem érdemes benne túl sok töltött káposztát enni, mert deréktájon eléggé szűk. Cserébe nagyon is látványos.

 

New Yorker

Fekete és arany csillogás ennek a márkának az idei védjegye. Találhatsz átlósan dekoltált, roppant rövid ruhácskát decens hosszú ujjal. Kövekkel kirakott felsőrésze miatt optikailag mellnagyobbító hatású ez a fekete, hosszú ruha. Ha pedig szereted forróvá tenni a hangulatot, akkor a flitteres sortot kombináld pánt nélküli, aranyszínű, fűző stílusú felsővel!  Sokan fognak megfordulni utánad.

Bershka

Két elegáns és különleges darabra vetettünk szemet, amikor ide látogattunk el. Az egyik ruha hosszú, test vonalát követő, de oldalt magasan felsliccelt, arany csoda. A másik pedig gyönyörű, királykék színben pompázó, bársony maxi, melynek felsőrésze pánt nélkül teszi szabaddá a vállaid.

 

Zara

Szintén elegáns ruhákra bukkantunk itt, mindhárom választásunk nagyon nőies és nagyon szexi. Kedvencünk a tűzpiros, finoman selymes anyagból varrt maxiruha olyan vékony pántokkal, mintha azok is ékszerek lennének. Nem maradhattunk aranyflitter nélkül itt sem, fazonját tekintve a mára klasszikusnak nevezhető, kombinét idéző koktélruhákra hajaz ez a példány. A földig érő, fekete bársonyruhát pedig finom esése és különleges pántjai teszik olyan darabbá, melyet még éveken keresztül viselhetsz majd.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top