nlc.hu
Trend

Karácsonyi szettek látogatásokra szabva

Karácsonyi szettek látogatásokra szabva

Ti mentek vendégségbe karácsonykor? Vagy pont fordítva, nálatok lesz a nagy ünnepség? Megmutatjuk, mit viselj a téli ünnepeken, és még a gyerekeknek is hoztunk pár ruhát!

A ruhákat az F&F téli kollekciójából válogattuk össze.

Amikor hozzád jönnek a vendégek 

Kényelmesen csini

A legtöbb esetben, amikor hozzánk érkeznek a vendégek, mi készítjük el a sütiket, és az ebéd fogásait. Ne felejtsd el, hogy gyakran még akkor szaladsz kivenni a hókiflit a sütőből, amikor már megérkeztek a barátok és a rokonok. Így, miközben  mégiscsak ünnep van, és a csinos szett ilyenkor “kötelező”, gondolj bele abba is, hogy te még teszel-veszel a konyhában, szóval a kényelmesebb darabokkal sincs semmi gond!

Az is fontos, hogy ne feszengj, mégiscsak te vagy a házigazda! Egy farmer és egy karácsonyi pulcsi is teljesen rendben van, ha vendéket vársz! Vagy egy harisnyanadrág és egy oversize kötött pulóverruha!

Otthoni ruhák karácsonyra

Otthoni ruhák karácsonyra

Amikor te mész a barátokhoz

Közepesen elegáns

Amikor barátokhoz mentek vendégségbe, akkor már kerüld a farmert, de a nagyestélyit is. Ha karácsonykor látogatjátok meg az ismerőseiteket, akkor egy kötött ruha, vagy egy elegáns szoknya, egy laza (de nem bő!) pulóverrel zseniális húzás lehet.

A fehér blúzzal sem tudsz mellényúlni, és ha már karácsony, akkor dobd fel egy karácsonyi brossal, vagy fülbevalóval!

Ruhák vendégségbe

Ha te mész vendégségbe

Amikor együtt ünnepel a család

Elegáns

Ha együtt ünnepel a család, annak mindig megvan a varázsa. Ilyenkor még a vacsora és az ajándékozás előtt sokan elmennek színházba – például megnézni A diótörőt- , vagy a délutáni misére. Szóval több okból is fontos, hogy az elegánsabb ruhák után nyúlj a szekrényedben!

A derékban megkötős, hosszú ruha visszafogott, de elegáns. A szatén és selyem ruhák mindig eleganciát sugároznak. De egy különlegesebb ingruha is megfelelhet az alkalomra. Nadrágból viszont inkább a bővebb szárú fazont ajánljuk!

Elegánsabb ruhák karácsonyra

Elegánsabb ruhák karácsonyra

Mit vegyen fel a gyerek?

Ami a gyerekeket illeti, két csoportra osztottuk a ruhákat. Ilyenkor valamennyi lurkó a karácsonyfa köré telepedik, hogy megmutassák egymásnak, miféle új játékokat hozott nekik a Jézuska. Szóval engedd, hogy olyan ruhában legyenek, amiben jó érzik magukat, legyen szó arról, hogy otthon maradtok, vagy vendégségbe mentek. Jöhetnek a karácsonyi pulcsik, és a mesefigurás mintával ellátott ruhák, például Grincs, Disney főszereplők, Mickey egér…

Karácsonyi ruhák gyerekeknek

Karácsonyi ruhák gyerekeknek

Ha családi összejövetel lesz, és még egy koncertre, vagy színházba is mentek, akkor egy kicsit elegánsabb ruhák is szóba jöhetnek, de még mindig nem kell túlzásba vinni a készülődést! Egy bájos kisruha, karácsonyi mintás pulcsik és ruhák, nagyobb lányoknak flitteres fekete ruha pont megfelelő. Sőt! Anyukák és lányaik össze is öltözhetnek!

Elegáns ruhák gyerekeknek

Elegánsabb ruhák gyerekeknek

+1 Ha Szilveszterezni mész!

És ne feledkezzünk meg a Szilveszterről sem! Ilyenkor jöhet minden, ami ragyog, csillog, kicsit extra. Nem kell félned a feltűnéstől, mert ez az este erről szól. Ha buliba mész, akkor ezekben a szettekben tuti, tündökölsz majd.

Ruhák szilveszterreA termékek elérhetősége és a választék áruházanként változó és eltérő lehet.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top