nlc.hu
Trend

Szilveszteri partifrizurák

5 könnyen elkészíthető partifrizura a szilveszteri bulira

Még nem tudod mit kezd a hajaddal a szilveszteri bulira? Adunk néhány ötletet...
Szilveszteri buli

A ruhád már megvan a szilveszteri bulira, de azt még nem döntötted el, milyen legyen a frizurád? Íme 5 egyszerűen elkészíthető, mégis látványos partifrizura, melyek a TikTokon is ott vannak a legnépszerűbbek között!

Mini fonatok

Ennek az aszimmetrikus frizurának az elkészítéséhez mindössze egy fésűre és hat darab hajumira lesz szükséged. Hosszú hajból mutat a legeslegjobban, de félhosszú tincsekből is kivitelezhető. A hajvégeidet kivasalhatod hozzá, de laza hullámokkal kombinálva is mutatós.

Lófarok partiváltozatban

A lófarok is tökéletes partifrizura lehet, persze a hétköznapi változathoz képest néhány módosítással. Így turbózd fel egy hajsütővas segítségével!

Buli bubi

Bubifrizurát viselsz? Így alakíthatod át bulifrizurává, mindössze néhány perc alatt:

Laza konty

Ennek a laza partikontynak az elkészítése akkor is menni fog, ha nem rendelkezel átlagon felüli kézügyességgel. Nézd csak!

Wednesday Addams

A Netflix sorozatának köszönhetően Wednesday Addams karaktere Z-generációs divatikonként született újjá, így a figura öltözékei és frizurája is szupertrendinek számít mostanában. A báli jelenetben látható feltűzött hajviselet pedig a szilveszteri bulin is megállja a helyét. És egyáltlán nem ördöngősség megcsinálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top