nlc.hu
Trend

Karácsonyi frizuratippek

5 villámgyors, last minute frizuratipp karácsonyra

Ha még nem tudod, mit kezdj a hajaddal ma este vagy az elkövetkezendő napok ünnepi összejövetelein, íme néhány könnyedén kivitelezhető lehetőség!
Nő karácsonyfákkal

A karácsony az év leggyönyörűbb és legmeghittebb ünnepe, nem csoda hát, hogy szeretnénk mi is méltó módon megjelenni. Olyan frizuraötleteket gyűjtöttünk össze nektek a TikTokról, melyek amatőrként is könnyen elkészíthetők, mégis nagyon mutatósak.

1.

Félhosszú és hosszú hajból is végtelenül egyszerű, de látványos ez a megoldás. Válaszd el középen a hajad, majd fonj két copfot belőle. A két fonatot hajtsd át fejed tetején az ellentétes oldalra, végét pedig rögzítsd hullámcsattal! 

2.

@tanyasv_ Whenever in doubt-do sleek bun hairstyle✨🧚‍♀️ #haircut #sleekbuntutorial #christmashair #easyhairstyles ♬ original sound - ci

Válaszd el neked tetsző helyen elülső tincseidet, majd fogd össze tarkódon a hajadat. A hajgumi alatti copfot válaszd ketté és fond be őket. Ezután nincs más dolgod, mint a két fonatot összecsomózni, a copf töve köré tekerni, majd hullámcsattal fixálni. Egyszerű és elegáns konty lesz a végeredmény.

3.

Fogd össze félig a hajad középmagasan, vagy a tarkód vonala környékén. A hajgumiból ne húzd ki teljesen az összefogott copfot, csak félig, apró kontyot formázva. Kösd át a kis kontyot egy szalaggal, készíts masnit a szalagból, és máris kész a rendkívül egyszerű, mégis ünnepi viselet.  

4.

Első lépésként itt is fog össze félig a hajadat. Ezután kissé lazítsd meg a hajgumi tövét, és a videón látható módon hajtsd át rajta copfodat. Majd válaszd ketté hajad, gond be kétoldalt, ismét hajtsd át a hajgumi tövénél, a fonatokat hullámcsattal rögzítve pedig már önmagában is mutatós kontyot kapsz eredményül. Ha még masnival is díszíted, az már csak hab a tortán. 

5.

Lágyan tupírozd fel a hajad elülső részét, válassz le belőle egy vastagabb tincset, többi részét pedig fog össze szépen lesimítva egy magas lófarokba! Az első tincset simítsd füled mögé, rögzítsd hullámcsattal a tarkódon, copfodat pedig tekerd konttyá!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top