nlc.hu
Trend

Trükk a lelapult haj ellen

Ezzel a trükkel garantáltan dúsabbnak tűnik a hajad

A TikTokon szántott végig egy hajas hack, amitől olyan gyönyörűen dúsnak tűnik majd a frizurád, mintha a fodrásztól jönnél.

Te is gyakran küzdesz azzal, hogy hajmosás után valahogy nem akar olyan szépen állni a hajad, mint amikor a fodrásznál beszárítják? Hiába raksz bele hajhabot, küldöd meg hajtőemelővel, semmi sem használ. Ezért olyan végső mentsvárakhoz fordulsz, mint a hajat amúgy nagyon károsító tupírozás.

A @mattloveshair felhasználónevű TikTokernek szerencsére van egy olyan megoldása a lelapult haj-problémádra, amit te is imádni fogsz, és a fürtjeid is fellélegeznek. A módszere pedig biztosan beválik. A videója felszántotta a TikTokot: 38,1 millióan (!) látták már, és 3,3 millió lájkot, ennyi ember pedig egyszerűen nem tévedhet.

Barbie

Jelenet a Barbie című filmből (Fotó: InterCom)

A trükk lényege, hogy hajlakkal, hajszárítóval és hajpánttal emeli meg a töveket, melyek úgy is maradnak a folyamat végére. Tartós, kicsit sem lapos, és olyan, mintha Barbielandben készült volna. De pontosan mit is kell tenned a cél érdekében? Mutatjuk a lépéseket:

  1. Először is fogj egy fésűt, amit fújj be jó alaposan hajlakkal úgy, hogy mindenhová jusson a hajadon. Fésüld hátra a tincseidet.
  2. Jöhet a hajpánt. Ezután pedig még egy réteg hajlakk. Hogy a babahajak is tökéletesen álljanak, igazítsd meg a fésűvel a rakoncátlan szálakat.
  3. Ezután fújj hideg levegőt a hajszárítóval a hajadra, hogy megszárítsa a lakkot.
  4. Vedd ki a pántot, és rázd össze egy picit a frizurád.

A pánttal irányba állított tincseket a lakk és a hajszárító stabilizálja, ez adja a hibátlan, dús hatást. Te kipróbálod?

@mattloveshair

hairhacks for flat hair are my love language❤️❤️ the key here is that the hairspray with the blowdryer gives hold to the over-directed roots that we set with the headband !!

♬ goofy music – Proxitimy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top