nlc.hu
Trend

Ezért ne tedd keresztbe a lábad a fodrásznál

Halálra ítéled a frizurád, ha ezt teszed fodrásznál

A te és a fodrászok rémálma az, ha egy bizonyos testtartásban ülsz le a székbe: a végeredmény elrontott, féloldalas frizura lesz!
Fodrász rossz frizurát vág

Van egy óriási hiba, amit bármelyikünk elkövethet, ha egy óvatlan pillanatban rossz testhelyzetet vesz fel a fodrászszékben. Ez pedig féloldalas, szörnyen kinéző, kiábrándító frizurához vezethet. Megelőzve a kellemetlenségeket egy fodrász most a TikTokon hívta fel a jelenségre a figyelmet. 

A @thehoustonhairdresser néven futó Letty maga is fodrász tehát, ám a videó kedvéért ő maga ült be a székbe, hogy mikor a szakember leveszi róla a köpenyt, megvillantsa a keresztbe tett lábait. Azaz: az első számú tiltólistát testhelyzetet. Ha ugyanis keresztbe tett lábbal ülöd végig a hajvágást, az ferde frizurát eredményezhet, hiszen nem ülsz teljesen egyenesen a székben.

@thehoustonhairdresser

Lobsided cut is NOT in style ladies!! #fyp #hairtransformation #foryou #ohno #lobsided #legscrossed #haircut #results #gorgalicious #bestcut

♬ Sally Field Mrs. Doubtfire – Abby

A netezőket persze sokkolta az információ:

  • „Lehet, hogy ezért féloldalas mindig a frizurám?!” 
  • „Ezt eljátszottam egyszer, szörnyen éreztem magam utána.”
  • „Figyelmeztethetnének, mert most hallottam erről először.”
  • „Ez elég sokat megmagyaráz…mindenhogy ülök, csak egyenesen nem.”
  • „Fodrászként mindig ellenőrizned kellene, hogy nem rakta-e keresztbe a vendég a lábát.”

Voltak, akiknek így is tetszett a végeredmény, így megkérdezték Letty-t, mit is kérjenek a fodrászánál, ha hasonló (csak egyenletes) frizurára vágynak. És ha neked is megfordult a fejedben, hogy ilyesmi hajat vágatnál, akkor szerencséd van, mert a TikToker pontosan leírta, hogy mit kell mondanod a fodrászodnak: „Hosszú rétegezett hajat kérj, az arcodat keretező, texturált tincsekkel. Illetve körkefés szárítást.” 

via

Nyitókép: Depositphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top