nlc.hu
Trend

10 tipp, mit vegyél fel a szilveszteri bulira

9+1 tipp, mit vegyél fel a szilveszterkor, ha stílusosan akarod búcsúztatni az óévet

Divattippek és konkrét ötletek, hogy tiéd legyen a legjobb szilveszteri szett.

Összegyűjtöttük 2022 legnagyobb divattrendjeit, amik mind arra születtek, hogy tökéletes szilveszteri szettet alkossanak. Van köztük elegáns és szexi, vagány és sikkes, vagy épp mind egyszerre, ha a szabásvonalak engedik. Ha pedig a diszkógömbök fényétől távol töltöd az év utolsó éjszakáját, arra is hoztunk egy ötletet, miben búcsúztasd stílusosan 2022-őt.

1. Flitter

flitteres ruha

Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images

Az ünnepi szezon kis feketéi a flitteres ruhák lettek, minden hosszban és szabásban megtaláljuk őket, mi több, még a flitterszíneket tekintve is nagy a változatosság. Ám annak ellenére, hogy divat talpig flitteres ruhába bújni, csak óvatosan, nehogy olyan ruhaszörnyet válassz, amilyenekkel volt szerencsénk találkozni.  

Swing flitteres mini ruha (Van Graaf) – 59 990 Ft

Zara flitteres ruha

Zara flitteres maxi ruha – 19 995 Ft

2. Bársony

street style szett bársony ruhával

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Fénylő felületet nemcsak az akkurátusan felvarrt műanyag lapocskák adhatnak, ott van például a bársony, mely elegáns alternatíva lehet – ráadásul most abszolút divatban van. Sejtelmes, nőies szettek hozhatók össze a főszereplésével, egy bársony felső vagy szoknya pedig később is jól kihasználható elemei lesznek ruhatáradnak, amiket könnyen beépíthetsz hétköznapi szettjeidbe is.   

Bonprix bársony ruha

Bonprix bársony ruha – 13 999 Ft

Massimo Dutti hátán kivágott ruha – 75 995 Ft

3. Slip dress

street style szett szatén ruhával

Fotó: Kirstin Sinclair/Getty Images

Szezonok óta nagy kedvenc a slip dress, vagyis a spagettipántos ruha, melyet a szilveszteri partiruhák közt is megtalálunk. A szatén kis semmiség kétségtelenül remek választás, ami jól mutat rétegezve is, ha fázós vagy.

Mango slip dress – 27 995 Ft

H&M slip dress – 9 295 Ft

4. Platform cipők

street style szett platform cipővel

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Bár a webshopok tömve vannak csinos kis szandálokkal, a tél közepén értelmesebb cipőválasztást is el tudunk képzelni náluk. Harisnyával csúnyák, anélkül megfagyunk, minek erőltetni, ha szuper divatos magas sarkú cipőkből is bőséges a kínálat? A platform fazonok közülük is kiemelkednek, ha trendiségről van szó, legyen szó Mary Jane cipőről vagy csizmáról, találsz kedvedre való darabot.

Koi Footwear platform cipő (Zalando) – 21 990 Ft

Bershka platform bokacsizma – 16 995 Ft

5. Statement ékszer

street style szett statement ékszerrel

Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images

A minimálsikk szellemében készült ruhák nemcsak azért kiválóak, mert időtálló fazonok, de a kiegészítőkkel számtalan módon variálható az outfit. Szilveszterre egy-egy statement ékszerrel társítva például tökéletes partiszett kerekedik belőlük, akár fülbevalóra, akár nyakláncra esik a választásunk.

Zara fülbevaló – 6 595 Ft

Parfois nyaklánc – 7 995 Ft

6. Overall

street style szettek

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Az egyrészes ruhák tökéletes alternatívái, nadrágimádóknak pedig kötelező alapdarabok akkor is, ha partiruháról van szó. Csodás, elegáns overallok közül válogathatsz, érdemes szétnézni, ha sikkes szettet szeretnél szilveszterre.

Mango bársony nadrágruha – 23 995 Ft

Massimo Dutti pliszírozott overall – 39 995 Ft

7. Szatén

street style szett szatén szoknyával

Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images

A slip dressek kapcsán már pedzegettük a szatént, ám külön is említést kell, hogy tegyünk róla, hisz e lágy esésű anyag épp arra termett, hogy megjelenésünket alkalmibbá tegye. Erre pedig nyilvánvalóan nemcsak a hétköznapokban képes, hanem szilveszterkor is, mondjuk egy-egy bársony ruhadarab társaságában, ha már azok is divatban vannak. 

Zara szatén felső – 11 595 Ft

Mango szatén ruha – 19 995 Ft

8. Tüll

street style szett tüll felsővel

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Tornyosulhat fodrozódó sokaságként ruhánkon, vagy alkothatja annak alapját is a tüll, mely izgalmas és kihívó egyszerre. A vörös szőnyegek világa azonban nem a hétköznapokba való még akkor sem, ha szilveszterről van szó, ezért pucérruhaként bevállalni nem javasoljuk, ám a rétegezés izgalmas játékát adhatja, ha egy kicsit másra vágysz, mint a megszokott.  

Mohito alkalmi ruha – 17 995 Ft

Twinset tüllruha (answear.hu) – 82 990 Ft

9. Bunda

street style szett bundával

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

Távol álljon tőlünk, hogy bárkit arra biztatnánk, bundát vásároljon egy buli kedvéért, ám ha kacérkodsz e látványos téli kabát gondolatával, jó ha tudod, szuper sikkes választás egy dögös szilveszteri outfit fölé. 

Vero Moda műszőrme kabát (Answear.hu) 24 990 Ft

Bonprix műszőrme kabát 19 999 Ft

+1. Pihe-puha szett

street style szett pulóverrel

Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images

Nem mindenkinek szól a féktelen partizásról a szilveszter. Át tudjuk érezni, milyen jó lehet szimplán otthon maradni és egy laza borozgatós, kanapén beszélgetős estét csapni szűk körben. Ehhez pedig nem kell a puccparádé, inkább egy pihe-puha kötött ruha vagy gyapjúpulcsi, farmer, és egy jó nagy tál pattogatott kukorica.

Reserved pulóver fémes szállal – 11 595 Ft

Florence By Mills kötött ruha (About You) – 21 990 Ft 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top